Nadahnite se blagdanskim običajima i sjajem lunarne nove godine i dajte sve od sebe. Jer sreća je naklonjena hrabrima! Hvatajući snagu i moć zmaja, ovogodišnje horoskopske životinje, nova trendovska kolekcija essence love, luck & dragons je eksplozija boja i energije

essence love luck dragons

Zamislite kitnjaste ukrase i maštovite tonove ružičaste, zlatne i boje jorgovana koji plešu pored hrabre crvene (kažu da je to sretna nijansa). Uz kolekcionarske dodatke i motive zmajeva, definitivno ćete pronaći svoje favorite. Hrabro zakoračite u novu lunarnu godinu i proslavite svoj jedinstveni stil.

essence love luck dragons

Hydrogel flasteri za okoloočno područje: Svjetlucavi ružičasti gel flasteri za oči u slatkom motivu zmaja, s hijaluronskom kiselinom za 24-satnu hidrataciju, osvježava umorne oči.

essence love luck dragons

Paleta sjenila za oči u 9 privlačnih visokopigmentiranih nijansi s mješavinom metalik, mat i dvostrukog kromiranog završetka. Uključuje jednu mokru i jednu suhu teksturu za korištenje kao tuš za oči ili sjenilo.

essence love luck dragons

Tekući tuš za oči u visokopigmentiranoj svjetlucavoj zlatnoj nijansi brzo se suši i otporan je na razmazivanje. Fini vrh omogućuje ultra preciznu primjenu.

essence love luck dragons

Sjajilo za usne i obraze lako se blenda i nadograđuje do željenog intenziteta. Lagane, kremaste, neljepljive teksture, boji obraze i usne u laskavu crveno-ružičastu nijansu.

essence love luck dragons

Jedinstvena dizajna s utisnutim zmajem, ruž za usne kremaste teksture s visokim postotkom boje i prirodnim sjajem sadrži njegujuće arganovo ulje i vitamin E.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.