Bioslim čaj za pomoć pri mršavljenju je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo odabrane i učinkovite prirodne sastojke koji intenzivno djeluju na izlučivanje tekućine iz tijela. Pomoći će vam da se riješite celulita ili da narančina kora barem postane tanašna mandarinina

caj mrsavljenje celulitOsim što celulit mnogim ženama predstavlja estetski problem, on ponekad uzrokuje i zdravstvene probleme stvarajući  osjećaj bolova u kralježnici te težinu i otečenost nogu.

Glavni uzrok nastanku celulita je poremećaj u mikrocirkulaciji te prekomjerno nakupljanje masti zbog čega se nakupljaju i štetne tvari, što sprječava dolazak kisika i hranjivih tvari do stanica.

U tom trenutku započinje rast vezivnih komponenti tkiva koje zaustavljaju tekućinu načinjenu od otpadnih tvari.

Upravo zbog toga je u smanjivanju i sprječavanju celulita, osim zdrave prehrane i sporta, bitan povećani unos tekućine koja omogućuje izlučivanje štetnih tvari iz organizma.

Bioslim čaj za pomoć pri mršavljenju je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo odabrane i učinkovite prirodne sastojke koji intenzivno djeluju na izlučivanje tekućine iz tijela te onemogućuju stvaranje viška masnoće u tijelu.

Aktivni sastojak Zečjeg Trna potiče izlučivanje vode iz tijela i na taj način rasterećuje srce i snižava krvni tlak.

Melisa, Stolisnik i Menta  imaju blagi i umirujući učinak na želudac. Preslica i Stolisnik čiste krv, djeluju protuupalno te uspostavljaju ravnotežu u organizmu.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.