Imam dovoljno kozmetike, nije rekla nijedna žena nikada. A kada su sve te beauty poslastice još upakirane u kutiju koja nas prati kroz najdraže odbrojavanje u godini - našoj sreći nema kraja. Box Of Tricks, adventski kalendar brenda MAC, skriva 24 divna poklona od kojih će vam srce zatitrati

mac adventski kalendar

Još je 45 dana do Božića ili, da preciziramo, tri tjedna do početka adventa, najslađeg odbrojavanja u godini. Vrijeme je to kada dijete u nama ponovno dođe na svoje i s čežnom iščekuje blagdane, darove, zvuke božićnih pjesama, okićene trgove… Dio te očaravajuće slike su i adventski kalendari, samo što sada ne otvaramo kućice u kojima se skrivaju čokoladice, nego kozmetičke poslastice. Ove godine MAC Cosmetics se potrudio osmisliti Box Of Tricks, adventski kalendar koji je uistinu pun trikova i iznenađenja te čak 24 poklona.

mac adventski kalendar

Sjenila, set za uređenje obrva, savršeni mat ruževi i najsjajniji lipglossevi, puder, maskara, rumenilo… Nećemo vam dalje nabrajati jer nešto mora ostati i iznenađenje. Svakako, bilo da želite razmaziti sebe na kraju ove izazovne godine ili tražite poklon za prijateljicu, Box Of Tricks uljepšat će vam dane prije Božića. Kalendar je dostupan u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) te Splitu (Ilićev prolaz 1).

Cijena: 1399 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.