Zima je razdoblje kada kosa najviše ispada i obnavlja se. Ovo doba kosu čini suhom, ispucanom i napuhanom, što zna biti frustrirajuće za sve pripadnice ljepšeg spola. Međutim, koliko pažnje, umjesto njezi kose, ustvari pridajemo dijelu kože iz kojeg kosa raste – vlasištu? MyCLEA Piling za vlasište poboljšat će vašu rutinu pranja kose, pomažući da svaki folikul ostane čist 

myclea piling za vlasiste darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju MyCLEA Piling za vlasište s pažljivo odabranim sastojcima magarećeg mlijeka i morske soli, su:

MARTINA VUKOBRATOVIć, ZAGREB

ĐENI RACETIN, SLATINE

ANA SMOLICA, VIšNJAN

Koža na našem vlasištu zapravo je produžetak kože na našem licu, međutim, za razliku od njege lica i tijela, vrlo rijetko posvećujemo pozornost njezi vlasišta. Ulje, svakodnevna prljavština i ostaci proizvoda (osobito suhog šampona) zadržavaju se na našem tjemenu, dovodeći do niza problema, od pretjerane suhoće, ljuštenja i svraba do pretjeranog stvaranja masnoće.

myclea piling za vlasiste darivanje

ZAŠTO RADITI PILING VLASIŠTA?

Kada se stvari pojednostave, nužnost pilinga za vlasište ustvari je vrlo logična. Da bi kosa bila zdrava, sjajna i bujna potrebno je prvenstveno njegovati dio kože iz kojeg kosa raste – vlasište. Svjetski stručnjaci za njegu kose ističu kako piling za vlasište dubinski čisti kosu i uklanja sve nečistoće i naslage proizvoda koje svakodnevno koristimo, što prethodi zdravoj i sjajnoj kosi.

myclea piling za vlasiste darivanje

Hrvatski brend MyCLEA upravo je izbacio novi piling za vlasište formuliran s pažljivo odabranim sastojcima magarećeg mlijeka i morske soli koji predstavlja pravu poslasticu za kosu. Prepoznat upravo po proizvodima na bazi magarećeg mlijeka, ovaj hrvatski brend donosi prvi drogerijski piling za vlasište s magarećim mlijekom, što podrazumijeva veće pakiranje uz pristupačnu cijenu.

myclea piling za vlasiste darivanje

UŽIVAJTE U RITUALU NJEGE

Baš poput pilinga za vaše lice, ove zrnaste formule poboljšat će vašu rutinu pranja kose, pomažući da svaki folikul ostane čist i sadržajan. Nanesite malu količinu pilinga na vlažno vlasište, nježno masirajte i dodajte vode prema potrebi. Nakon masaže dobro isperite vlasište i nastavite s uobičajenom rutinom šamponiranja i njege kose. 

myclea piling za vlasiste darivanje

MyCLEA piling za vlasište pažljivo je formuliran da nježne strukture i čestice soli ne iritiraju vaše tjeme nego vam pružaju dodatni užitak masaže glave. Preporučuje se provoditi piling vlasišta jednom tjedno. Zaronite u luksuznu njegu kose s novim proizvodom na tržištu s hrvatskim potpisom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.