Urban Decay je svoju Stay Naked kolekciju pudera proširio proizvodom koji briše granice između make-up i skincare svijeta! Upoznajte Stay Naked Hydromaniac, hidratantni tekući puder za blistavost kože. Riječ je o veganskoj formuli koja koži pruža hidrataciju poput tonirane kreme i prekrivanje poput 24-satnog tekućeg pudera Stay Naked

ud hydromaniac

Čuli smo da vam je potrebna hidratacija! Upoznajte proizvod koji briše granice između make-up i skincare svijeta - Stay Naked Hydromaniac hidratantni tekući puder za blistavost kože. Riječ je o veganskoj toniranoj podlozi koja pruža 24-satnu hidrataciju, prekrivanje i blistavost u jednom. Uz laganu hidratantnu formulu i prekrivanje koje se može nadograditi, Hydromaniac je naša najjednostavnija formula za najugodniji osjećaj na koži. Uz to, ova idealna podloga za svaki dan pruža fantastičnu blistavost i nevjerojatno dugotrajno prekrivanje.

ud hydromaniac

RECEPT ZA BLISTAVOST
Opremljen s tri snažna veganska sastojka, podloga Hydromaniac tekućeg pudera ističe zdravu blistavost kože koja dolazi iznutra. Kombinacija fermentirane kombuche i luksuzne mješavine ulja marule i đumbira, poznatih i kao ulja za detoksikaciju i pročišćivanje tena, omogućuje zdravu blistavost kože i poboljšanje prirodne hidratacije. Nakon 24 sata, koža je znatno vlažnija i zdravijeg izgleda. Hydromaniac bismo zato mogli opisati kao utjelovljenje hidratantnosti poput tonirane kreme i prekrivanja poput 24-satnog tekućeg pudera Stay Naked.

urban decay stay naked hydromaniac

UGODAN OSJEĆAJ NA KOŽI
Bez osjećaja teške podloge na koži i uz mogućnost nadogradnje, veganska formula hidratantnog tekućeg pudera Hydromaniac iznimno je lagana te se jednostavno ujednačava pri nanošenju. Ubacite je u torbu i ponesite sa sobom – tuba uskog oblika može se ponijeti kamo god vas dan (ili noć) odvede. Podloga je dostupna u 6 nijansi, od srednje tamne (60) do vrlo svijetle (20), pa svatko može pronaći nijansu koja mu savršeno odgovara.

urban decay stay naked hydromaniac

Stay Naked Hydromaniac hidratantni tekući puder za blistavost kože dostupan je ekskluzivno na douglas.hr.

Cijena: 259 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.