Za sve one koji žele zadržati postojanost i pigmentiranost mat ruževa uz hidrataciju i puni izgled usana idealan izbor mogla bi biti Artdeco Get the perfect lips kolekcija. Ova kolekcija sastoji se od Artdeco bestselera - Perfect color ruževa koji su sada dostupni s još boljom kremastom teksturom i u novim primamljivim bojama

artdeco get the perfect lips

Artedco Perfect Color ruževi bez parabena i talka zahvaljujući poboljšanoj teksturi sada još više njeguju usne uz nepromjenjivu bogatu boju i pigmentiranost. Sastojci poput derivata aminokiselina, hijaluronske kiseline, ekstrakta cvjetova vodenog ljiljana i mango maslaca osiguravaju vlažnost usana, štite ih od vanjskih utjecaja te postižu efekt punijih i zdravijih usana.

artdeco get the perfect lips

Također, njezi i zaštiti pridonose Vitamin E i kukuruzno ulje koje usne čini baršunasto mekima. Hranjivi vosak u ruževima istovremeno njeguje i štitit te osigurava jednostavno i lako nanošenje ruža u ravnomjernoj i izuzetno pigmentiranoj boji. A jedna od zanimljivih karakteristika ovih ruževa je njihova mogućnost balansiranja i zaglađivanja 3D struktura usana čime se optički postiže “plumping” efekt.

Ovi ruževi s laganim mirisom vanilije dolaze više od 20 predivnih boja koje će pristajati svakom tonu kože, ali i svakoj prilici bez obzira radi li se o dnevnom ili večernjem looku. Za postizanje savršenog izgleda usana u kolekciji se nalaze vrlo precizne olovke za iscrtavanje usana u odgovarajućim bojama te Magic Fix koji osigurava dugotrajnost i vodootpornost ruževa u svakoj situaciji. S ovom kolekcijom ne morate se dodatno brinuti za njegu usana te izgled i dugotrajnost ruža tijekom posebnih trenutaka.

artdeco get the perfect lips

Kolekcija Get the perfect lips dostupna je u parfumerijama Müller, a može se kupiti i putem web shop stranice www.kameja.hr  te u Artdeco MAKE up BARu u Tomislavovoj 3.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.