Linija proizvoda Cicaplast osmišljena je za njegu čitave obitelji, za tanku, osjetljivu, nadraženu ili oštećenu kožu. Cicaplast gel ubrzavaobnovu iritirane ili ispucane kože dok je Cicaplast Baume B5 umirujući balzam koji višestruko pomaže pri obnovi kože i pruža dvostruko djelovanje: trenutno umiruje kožu a zatim je štiti i pomaže pri obnovi zaštitnog sloja kože. Cicaplast Mains & Levres upotpunjuju liniju Cicaplast – neizostavni dio svake „kućne ljekarne"

la roche posay cicaplast mains levresOve jeseni La Roche-Posay predstavlja dva nova proizvoda u liniji Cicaplast, koja pomažu kod epidermalnog obnavljanja: Cicaplast Mains nova je krema koja pomaže kod obnove zaštitnog sloja kože ruku te istovremeno umiruje i štiti kožu oštećenih i iscrpljenih ruku. Cicaplast Levres balzam za obnovu zaštitnog sloja kože usana popunjava nastale raspukline i sprječava njihovo ponovno nastajanje. Balzam hranjive upijajuće teksture zaslužne za užitak pri korištenju stvara bezbojan, zaštitni i umirujući i sloj za trenutačan osjećaj ugode i elastičnosti usnica. Cicaplast Mains & Levres upotpunjuju liniju proizvoda Cicaplast koja višestruko pomaže u obnovi kože čitave obitelj i tako postaju neizostavni dio svake „kućne ljekarne"!

S fiziološkog gledišta, koža ruku i usana je iznimno osjetljiva, a to je razlog zašto je ona prva na udaru različitih agresivnih čimbenika. Hladnoća, sunce i zagađenje njihov su najveći neprijatelj, ali postaju osjetljive i zbog svakodnevnih kućanskih obveza. Ruke su prekrivene vrlo tankom kožom koja sadrži malo lojnih žlijezda, a uz nedovoljno često korištenu zaštitu mogu postati iznimno osjetljive te tada dolazi do nastanka stanja koje se još naziva i „dermatitis kućanica". Poznato je kako su određeni poslovi nerijetko grubi prema koži ruku. Od takvih trajnjih oštećenja naročito trpe zdravstveni djelatnici, fizički radnici, frizeri i pekari koji su u stalnom dodiru dodiru s otapalima, deterdžentima i agresivnim sredstvima za čišćenje što često onemogućuje njihov daljnji rad. Usnice su pretjerano izložene zbog toga što su prekrivene iznimno tankim slojem kože te im nedostaje zaštitni sloj. Također sadrže vrlo malo melanina, što ih čini posebno osjetljivima na djelovanje UV zraka. Vremenski uvjeti, ali i obično ispuhivanje nosa ili nanošenje šminke tada mogu uzrokovati bol.

Cijene:

CICAPLAST MAINS: 58,5 kn
CICAPLAST LEVRES: 38,4 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.