Kreativni direktor Dior Make-upa Peter Philips ponovno se pobrinuo za to da usne budu neodoljive i u prvom planu. Pod imenom Dior Addict Stellar čekaju vas dva prekrasna noviteta – gloss s njegom balzama i ruž s blistavom zvijezdom u jezgri za dodatan sjaj

dior stellar shine

"Imam dovoljno ruževa i sjajila", nije rekla nikada nijedna žena... A kreativac iz Diora Peter Philips itekako zna što pripadnice ljepšeg spola žele. Zato je kreirao dva neodoljiva proizvoda - Dior Addict Stellar Halo Shine, ruž s blistavom zvijezdom u jezgri za intenzivan sjaj, te Dior Addict Stellar Gloss koji u sebi sadrži njegujući balzam.

dior stellar shine

Mekani i hidratantni ruž prekriven je raskošnim bisernim pigmentima koji usnama daju intenzivan sjaj. Dok pčelinji vosak, svileno ulje i aloe vera njeguju usnice, širi se miris vanilije koji očarava. U paleti se nalazi čak 15 nijansi, pa će doista svatko pronaći svoju boju. Ili više njih!

dior stellar shine

Dior Addict Stellar Gloss prvi put u sebi kombinira sastojke iz sjajila i njegu iz balzama za usne. Aloe vera, ulje brusnice, pčelinji vosak i ulje jojobe hidratiziraju, hrane i njeguju usne, dok fluidna formula naglašava njihovu glatkoću te im daje glamurozni zrcalni 3D efekt.

dior stellar shine

Cijene:
DIOR Addict Stellar Gloss Lip Balm Shine, 268 kn
DIOR Addict Stellar Halo Shine Lip Care, 300 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.