Domaine Clarins laboratorij na otvorenom, jedinstveni je rezervat od 10 hektara zemlje smješten na 1400 metara nadmorske visine u srcu francuskih Alpa. Clarins predstavlja nove, još nježnije formule za čišćenje, zahvaljujući kombinaciji dvaju 2 biljaka iz Domaine Clarins: organskog zlatnog encijana i organskog matičnjaka za umirivanje i omekšavanje kože.

clarins čistači

PODRUČJE OKO OČIJU

Instant Eye Make-Up Remover, savršen je za uklanjanje teške ili vodootporne šminke. Sadrži organski ekstrakt različka i zlatmog encijana koji umiruje kožu. Od sada u novom svijetlo plavom, prozirnom pakiranju s većim postotkom sastojaka prirodnog podrijetla.

 clarins čistači

ČISTAČI ŠMINKE S LICA

Velvet Cleansing Milk, mlijeko za čišćenje odlično uklanjana laganiji make up. Bogata emulzija cvjetnog mirisa.
Total Cleansing Oil, savršeno uklanja dugotrajnu ili vodootpornu šminku.

 clarins čistači

ONE-STEP ČISTAČI

One Step Gentle Exfloating Cleanser fino umiruje i omekšava kožu. Sadrži organski ekstrakt kivija, organski encijan i sapuniku.
One Step Facial Cleanser, dvofazni losion koji pomaže u sprječavanju nakupljanja čestica onečišćenja na koži od sada ima novo prozirno narančasto pakiranje s vidljivom dvofaznom formulom.

clarins čistači

TONICI

Purifying Toning Lotion, losion za mješovitu i masnu kožu, s ekstraktima livadne trave i hamamelisa.
Hydrating Toning Lotion, sadrži cvijet šafrana, ekstrakt aloe vere i organske smokve. Savršeno uklanja sve nečistoće, nježno hidratira i omekšava kožu lica.

clarins čistači 

Dostupno u svim Mueller poslovnicama na odjelu parfumerije i Fabuspot parfumerijama (Zagreb, Split i Rijeka) te na: https://fabuspot.hr/proizvodi/proizvodjaci/clarins/?

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.