Biotherm predstavlja novu revolucionarnu formulu koja pomiče granice održive tehnologije: Cera Repair Barrier kremu. Koristeći snagu Biothermove filozofije Blue Beauty i pokrenuta Blue Biotech sastojcima, Cera Repair je napredna krema koja klinički dokazano popravlja kožnu barijeru

biotherm cera repair barrier krema

Koža je najveći organ u tijelu i prva crta obrane tijela od virusa, bakterija, mikroba i toksina. Međutim, urbani životni stil i intenzivan ritam, uključujući nošenje maski, izlažu kožu dodatnim agresijama. Ti izvanjski agresori su odgovorni za pretjerano opterećenje kože. Kožna barijera, prvi obrambeni zid kože, počinje gubiti bitne komponente kao što su ceramidi. Kad je kožna barijera oslabljena, izvanjski agresori mogu lakše prodrijeti, a gubitak vode se povećava. Tada treba poboljšati elastičnost kože. U suprotnom, njena se ranjivost povećava, što dovodi do pojave prvih znakova starenja poput hrapavosti, dehidracijskih linija, finih linija ili neujednačenog tona kože. 

biotherm cera repair barrier krema

Razvijena istraživanjem provedenim u suradnji sa Sveučilištem Stanford, Cera Repair Barrier je Biothermova umirujuća i ojačavajuća krema koja je odgovor na suvremeni urbani način života. Cera Repair Barrier krema pojačava obrambene snage kože spajajući Bioceramide i našu poznatu frakciju probiotika Life Plankton™. Ovaj snažni dvojac pomaže kod gubitka ceramida, jednog od uzroka pojave ranih znakova starenja, istovremeno ublažavajući osjet neugode i zatezanja koji su povezani s kožom koja je pod stresom.

biotherm cera repair barrier krema

Osnovna formulacija Cera Repair Barrier kreme kombinira biljni vosak s emulgatorom prirodnog podrijetla kako bi stabilizirala formulu. U usporedbi s klasičnom emulzijom, ova patentirana tehnologija koja pruža osjećaj bez težine na licu dokazala je vrhunsko zadržavanje vode, prozračnost i zaštitu od vanjskih agresora. Formula je razvijena korištenjem zelenih kemijskih postupaka kako bi se dobila izuzetno lagana konzistencija koja u vodi može zadržati i do četiri puta veću težinu. Cera Repair Barrier krema ne pomaže koži da se samo osjeća bolje, već Biothermovi testovi pokazuju da jača zaštitnu funkciju kože i poboljšava njezin izgled.

biotherm cera repair barrier krema

Biotherm godinama radi na smanjenju utjecaja svojih formula za njegu kože na okoliš, od identificiranja održivijih načina nabave do izrade formula koje poštuju vodeni život. Iako su svi kozmetički proizvodi namijenjeni osobnoj upotrebi, Biothermova Blue Beauty filozofija priznaje potencijalni utjecaj koji proizvodi mogu imati ako formule završe u okolišu i različite učinke koje mogu imati na naš planet. U skladu s Biothermovim etosom Blue Beauty filozofije, brend razmatra čitav životni ciklus svojih proizvoda i dizajnira svoje pakiranje s recikliranim i nadograđenim materijalima kad je to moguće, s obzirom na ograničenja velike proizvodnje.

biotherm cera repair barrier krema

Formulacija Cera Repair Barrier kreme ne čini kompromis između prirodnosti i djelotvornosti. Formula je 94% prirodnog podrijetla i 90% biorazgradiva te također poštuje morski život. Pakiranje Cera Repair Barrier kreme također je ekološki dizajnirano. Staklenka je izrađena od 40% recikliranog stakla, poklopac do 100% reciklirane plastike, a vanjsko pakiranje je 100% moguće reciklirati.

Proizvod će biti dostupan na Douglas.hr, Douglas i Müller poslovnicama.

Cijena: 374,85 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.