Blagdanski i novogodišnji make up imaju svoja pravila. Ovisno o stilu, dozvoljeno je i malo se zanijeti. Zanosan glamurozan make up još je lakše postići jer ove je sezone glavni trend – sjaj, a Avon u svojim make up paletama ima kutijice koje stvarno znaju svoj posao! 

avon blagdanski look

U izboru make upa za posebne prigode kao što su blagdanska druženja ili novogodišnja večer ne postoje posebna pravila osim jednog: dajte oduška glamuru! Ovo je vrijeme kad ne trebate biti umjereni i sramežljivi nego uživati u brojnim mogućnostima, bojama, napraviti nešto ludo i hrabro… potpuno zasjati. 

avon blagdanski look

Mala, a nezaobilazna i najvažnija stvarčica koja će vam omogućiti sjaj svakim pokretom je novi Avon mark.Prism ruž za usne s posebnim prizmatičnim česticama koje reflektiraju svjetlost pružajući jedinstven višebojan sjaj i pojačavaju intenzitet i postojanost boje. U čak 15 svjetlucavih neodoljivih nijansi i za samo 29,90 kn bit će hit svakog vašeg blagdanskog looka.

avon blagdanski look

Prije šminkanja – a posebno ako je riječ o velikoj noći – važno je dobro njegovati kožu lica. Savjetujemo da o tome vodite računa tijekom cijele godine, ali ako ste kampanjac, i koji sat prije šminkanja će pomoći. Lijepa, njegovana koža jamči bolji izgled šminke i manje problema s nanošenjem.

avon blagdanski look

Što učiniti? Kao priprema za hidratantnu kremu, piling i maska za lice su savršeno rješenje. Preporučamo zlatnu Avon Anew masku koja će učiniti čudo, a i pomoći vam da se tijekom pripreme osjećate kao božica. Osvježite delikatnu kožu podočnjaka Anew dvostrukom okoloočnom kremom, a kao hidratantni primer Anew serum s vitaminom C stvorit će savršenu podlogu za šminkanje.

avon blagdanski look

Naravno, poželjno je da novogodišnji makep i traje, i to cijelu noć. Koristite sve korake nanošenja podloge, bazu za sjenilo, fiksirajte praškastim puderima pa i fiksatorom u spreju. I pazite da pri nanošenju kontura ne zaboravite prijelaz na vrat, a dobrim potezima kvalitetnih paleta vizualno ga možete i smanjiti.

avon blagdanski look

Blagdanska šminka ne poznaje ograničenja – iako, kao i obično, sve ovisi o tome kakav je vaš stil, ali i točno na kakav party izlazite. Preporučujemo vam eksperimentiranje – ne samo s bojom, već i s određenim elementima šminke. Nosite li uvijek goli ruž ili iscrtavate olovkom jer ste ziheraš? Ako za posebne večeri najčešće nosite crveno ili zlatno – e pa zašto se sad ne biste poigrali ljubičastima, zelenima, neodoljivim srebrnim nijansama? Uživajte u tolikim mogućnostima i dozvoliti si stvarno blistav i očaravajući makeup! Extra savjet: ako sanjate o holivudskim trepavicama, maskaru nanesite u više slojeva i prije nego što se potpuno osuši – trepavice lagano početkajte čistom četkicom. Oduševit ćete se rezultatom!

avon blagdanski look

Ne zaboravite šljokice i sjaj i na noktima, baš kako omogućavaju predivne Luxe nijanse iz Avonovog kataloga. Želimo vam da uživate i u kreiranju novogodišnjeg makeupa i da svojim sjajnim prizmatičnim usnama sve prisutne oduševljavate osmijehom. Sjaj je novi vrući trend. Zasjajite u potpunosti, u nezaboravnoj novogodišnjoj noći!

avon blagdanski look

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.