Biotherm predstavlja Blue Therapy Lift&Blur: liniju za trenutačnu korekciju i prikrivanje nepravilnosti s anti-aging učinkom. Biothermovi su laboratoriji uspjeli objediniti obnavljajuće aktivne sastojke i optičku ehnologiju u iznimno ugodnu emulziju: Blue Therapy Lift & Blur. S visokom koncentracijom aktivnog sastojka Blue Retinol koji obnavlja kožu, u kombinaciji s trenutnim učinkom zaglađivanja zahvaljujući polimerima koji optimalno raspršuju svjetlost, koža u trenu postaje blistavija, a bore i nepravilnosti prikrivene

biotherm blue therapy lift and blur

Nova Lift&Blur krema za postizanje savršene i zategnute kože u trenu, posjeduje moćno djelovanje ekstrakta mikroalge, poznatog i pod nazivom „Blue Retinol", s koncentracijom poput one u serumu. Ekstrakt mikroalge je kombiniran s optičkom tehnologijom za trenutačno zaglađivanje. Tekstura neposredno po nanošenju ublažava znakove starenja, u trenu pružajući mladolik izgled. Svakim danom prodire sve više u udubine na površini kože: bore djeluju zaglađeno, a koža zategnuto.

Novi Ultra Blur za njegu kože oko očiju - formula visoke tehnologije sadrži spoj Ultra-blur, s iznimnim svojstvima prikrivanja epravilnosti. U trenu korigira područja lica na kojima su znakovi starenja najuočljiviji. Mreža sitnih linija oko očiju, nazolabijalna brazda i pore koje mijenjaju izraz lica djeluju ispunjene i aglađene.

Kada je riječ o njezi i postizanju savršene kože u trenu, linija Blue Therapy Blur pravi je odgovor na potrebe žena u dobi od 40 godina naviše.

Cijene:

Njega za lice: 524 kn
Njega za ciljano područje: 312 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.