U ime sofisticiranosti i tajnovitosti modernih žena, Elizabeth Arden lansira novi miris – Untold. Riječ je o luksuznom i modernom izdanju senzualnog mirisa koji spaja sastojke vrhunske kvalitete kako bi se svidio modernim ženama u čiju je čast i osmišljen

elizabeth arden, untold

Mirisne note stvara prekrasna kombinacija svježe ružičaste paprike, bergamota, kupine i kruške kojima se pridružuju nježna gardenija i egipatski jasmin. Donje note upotpunjuju senzualni pačuli, sandalovina te mošus.

Zaštitno lice mirisa je prekrasna manekenka Olga Kaboulova, nova IT-girl koja je svojim stasom, ali i šarmom osvojila muškarce i žene diljem svijeta.

Osim sastojaka, u Ardenu su i bočicom željeli pokazati harmoniziranu slojevitost modernih žena. Ponekad su zaigrane i romantične, a ponekad avanturistice, ali uvijek jednako samouvjerene.

Upravo takva je i magnetski privlačna bočica mirisa Untold. Baš poput žena i bočica ima razne osobnosti te lica, ovisno iz kojeg kuta je promatrana. Bočica i miris, bez obzira na kut, oduševljavaju, baš kao i svestrana moderna žena u čiju je čast Untold nastao.

Miris je raspoloživ ekskluzivno u Müller drogerijama.

Cijene:

EDP 30 ml: 388 kn
EDP 50 ml: 554 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.