Pravo je vrijeme da barem nakratko odlutate u drugi svijet i prisjetite se heroja Marvelova svemira i njihovih supermoći. Uvjerit ćete se kako i u našem svijetu možete pronaći nepobjedive i neustrašive saveznike, na onim mjestima na kojima to najmanje očekujete – u Maybelline New York superherojima

maybelline

Spoj dvaju svemira: Visoka tehnologija naroda Vakande i njihova zaštitnika Black Panthera može se usporediti s naprednom tehnologijom izrade Maybelline New York proizvoda koji su se našli u limitiranoj Marvel kolekciji. Čini se kako je malo Vibraniuma posuđeno iz tog dalekog svemira, i to je ono što Maybelline New York heroje iz ove linije izdvaja od drugih. Oni, baš kao i kralj T’Challa mogu sve.

Prilagodljivost: Glavna asocijacija na Spidermana, osim snažne paukove mreže, je i njegovo fantastično prijanjanje na baš svaku površinu. Kad malo razmislite, takve karakteristike tražite i u make up proizvodima. Stoga ne čudi što uvijek radije biramo one proizvode koji se lako koriste i prilagođavaju svakom tipu kože.

Kao što je Crna udovica od djetinjstva trenirana da postane ratnica, tako su s vremenom i Maybelline New York proizvodi postajali sve bolji, a neki od njih i stekli status heroja. Najbolje od svega je to što ne morate biti milijunaši poput Tonyja Starka kako bi se nagradili proizvodima koji su kvalitetni, postojani, multipraktični i inovativni. Vrijeme je da zakoračite u Maybelline New York svemir i otkrijete koji su to Maybelline New York superheroji.

maybelline

Anti Age Eraser korektor, heroj među korektorima koji može sve, našao se u ovoj liniji. On prekriva, korigira i konturira. Dolazi u nijansama Ivory, Light i Neutralizer. Instant Eraser se kao i Spiderman prilagođava svim teksturama i tipovima kože.

maybelline

Colossal maskara, koja pruža instant volumen, osigurat će vam supermoćne trepavice koje mogu postati i vaš zaštitni znak, baš kao što ga imaju superheroji.

maybelline

Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruž bit će vaša supermoć u važnim trenucima. Možete ga pronaći u nijansama Lover, Pioneer i Ruler.

Cijene:
Colossal maskara; 69,90 kn
Superstay Matte Ink ruž za usne; 74,90 kn
Anti Age Eraser korektor; 72,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.