Nadahnuta ekspresijom boja i njihovom moći da prenesu emocije, kolekcija LIP VIBES oduzima dah pulsirajućom energijom osam odvažnih tonova

armani beauty lip vibes

S četiri neonske nijanse za LIP MAESTRO i četiri profinjena crvena tona za LIP MAGNET, kolekcija LIP VIBES omogućuje ženama da iskažu svoj stav i emocije kroz suvremenu eleganciju po kojoj je Giorgio Armani poznat. Kolekciju krase raskošne boje i luksuzne teksture koje su zaštitni znak dizajna ovog branda.

LIP VIBES kolekcija je autentičnih boja koje se s lakoćom nanose i koja ženama omogućuje da izraze svoju osobnost, različita raspoloženja i emocije na nov, nadasve upečatljiv način. Osam nijansi iz linije LIP VIBES usnama daju posebnu živost i suptilan sjaj. Svaka žena koja ih nosi isticat će se u masi jedinstvenom osobnošću i odvažnom profinjenošću.

armani beauty lip vibes

LIP MAESTRO za odvažne, neonske tonove.
LIP MAGNET za upečatljive, a profinjene nijanse crvene. 

„Osam nijansi boja za usne za isto toliko aspekata osobnosti; mat, odvažne i vibrantne, a opet iznimno nosive i prekrasne na Armaniju svojstven način.”  - ističe Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Arman.

armani beauty lip vibes

Dostupno samo u parfumerijama Douglas - Trg bana J. Jelačića, Arena Centar Zagreb; Mall of Split).

Cijene:
LIP MAESTRO VIBES 409, 519, 520, 302: 290 kn
LIP MAGNET 405, 513, 304, 606: 295 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.