s.Oliver Pure Sense mirisni je blizanac za nju i njega koji je sveden na ono bitno: istinsko, čisto, stvarno i prirodno. s.Oliver Pure Sense For Her je cvjetno-voćni miris s notama ananasa, limuna, bergamota, magnolije, ruže, mošusa… dok aromatični s.Oliver Pure Sense For Him osvaja akordima jabuke, grejpa i ljute naranče, drva hinoki i lavande te cedra i pačulija

s oliver pure sense darivanje

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva predivan set mirisa za nju i njega - s.Oliver Pure Sense - je:

JASMINKA ŠTULEC, POžEGA

Budite u miru sa sobom. Fokusiranje na stvarno i čisto u životu – prirodnost nikada nije bila toliko fascinantna i važna kao danas. Jer daleko od užurbanog ritma i pretrpanosti u svakodnevnom životu leži istinsko ispunjenje, čista sreća – i sve što je važno, pritom su bitni: naša osobnost i ljudi koji nas okružuju. s.Oliver Pure Sense mirisni je blizanac za nju i njega koji je sveden na ono bitno: istinsko, čisto, stvarno i prirodno. Obavija nas nježnom prirodnošću i minimalističkom jasnoćom – i naglašava ono što već nosimo u sebi. Čist miris – stvaran i autentičan te stoga toliko fascinantan.

s oliver pure sense darivanje

s.Oliver Pure Sense For Her: Blistava živost bergamota i ananasa osigurava istinsku životnu radost koja uranja u srednju notu cvjetnog, prozirnog karaktera nježnih magnolija, vodenastih listova bambusa i senzualnih ruža i završava u toploj postelji ženstvenog akorda drva i mošusa. Jasan miris koji iznosi vlastitu prirodnost i ženstvenost!

s.Oliver Pure Sense For Him: Dobro poznate note hrskave jabuke, gorkoga grejpa i naranče stvaraju dinamiku na početku i stapaju se u bistru, prepoznatljivu srednju notu smreke i hrastove mahovine – što sve dovodi do čiste muškosti koju čine cedar, sandalovina i pačuli te jasnog i autentičnog potpisa. Prirodan miris koji utjelovljuje živost i muškost!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.