Kada je tijelo dehidrirano, ono prvo vodu 'ukrade' iz kože. Ujedno, i jedan od najutjecajnih čimbenika koji utječu na dehidraciju kože, jest i onečišćenje iz okoline (prašina, smog, dim cigareta..) koje slabi zaštitnu funkciju naše kože i pospješuje njezino isušivanje. Stoga je koža u stalnoj opasnosti od dehidracije – izvana, ali i iznutra

nuxe creme fraiche de beaute

Laboratorij NUXE stvorio nove i još savršenije formule kultne Crème Fraîche® de Beauté linije za intenzivnu hidrataciju kože, koje omogućavaju dehidriranoj i osjetljivoj koži novo, intenzivno 48-satno hidratantno djelovanje, kao i novi učinak protiv onečišćenja iz okoline. Nove formule kombiniraju nježnost biljnih mlijeka s visokotehnološkim ekstraktom alge, za potpuno novu definiciju učinkovite hidratacije, uz očaravajuće iskustvo mirisa i tekstura.

nuxe creme fraiche de beaute

Nova NUXE Crème Fraîche® de Beauté 48-satna hidratantna krema namijenjena normalnoj koži, svojom osvježavajuće topivom i nemasnom teksturom maslaca u trenu se stapa s kožom. Biljna mlijeka obilno hidratiziraju i omekšavaju kožu, dok visokotehnološki ekstrakt crvene alge i biljna hijaluronska kiselina omogućavaju intenzivnu, 48-satnu hidrataciju kože uz 4 puta jači efekt štita od čestica onečišćenja iz okoline.

Dostupno u ljekarnama. Cijena, 50 ml: 208,69 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.