Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène naročito se ponose svojom ekspertizom u razvoju proizvoda namijenjenih njezi i higijeni suhe kože - neovisno o tome muči li vas suha, vrlo suha ili atopična koža. Eau Thermale Avène proizvodi nježni po prirodi pružit će vašoj koži umirenje, zaštitu i njegu koja olakšava život. Tijekom veljače potražite Eau Thermale Avène proizvode za njegu suhe kože po 20 posto nižoj cijeni u bolje opskrbljenim ljekarnama

avene njega suhe koze

Velikih 30. Tridesetom se rođendanu pridaje velika važnost, no često iz pogrešnih razloga. Pribojavamo se da ćemo s tom brojkom "tri" zauvijek prekinuti sve veze s mladenaštvom, da će početi neki drugi, odrasli život s kojim se jednostavno nećemo moći nositi. No svatko tko je prošao tu magičnu barijeru zna da se ništa posebno ne mijenja, pa tako i dermo-kozmetički brend Eau Thermale Avène. Tri desetljeća posvećenosti osjetljivoj koži, 360 mjeseci razvijanja formulacija i proizvoda nježnih po prirodi, 10950 dana hidracije, umirenja te nježne, ali učinkovite njege za sve tipove osjetljive kože. Put je to na kojem nema pretjeranog glamura, ekstravagantnih marketinških kampanja, bombastičnih obećanja i čudotvornih formulacija. Ali put je to kojim je Eau Thermale Avène koračao prvih 30 godina i kojima će svakako koračati i dalje.

avene njega suhe koze

Suhoća kože ne diskriminira na osnovi dobi, pa tako pogađa djecu, roditelje, bake i djedove. Zdravoj suhoj koži potrebna je učinkovita i sigurna njega koja će joj pružiti osjećaj ugode nakon nanošenja. Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène za svakodnevnu higijenu i njegu zdrave suhe kože cijele obitelji razvili su liniju proizvoda TriXéra Nutrition. Zahvaljujući Nutri-fluid teksturi, proizvodi iz TriXéra Nutrition linije lako se nanose, ne ostavljaju masne i ljepljive tragove što omogućava odjevanje odmah nakon nanošenja. Liniju čine Nutri-fluid Sredstvo za čišćenje te Nutri-fluid mlijeko, odnosno balzam za njegu suhe kože cijele obitelji. TriXéra Nutrition vrlo bogati sindet za čišćenje s Cold kremom nježno čisti osjetljivu kožu te obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože.

avene njega suhe koze

XeraCalm A.D, Eau Thermale Avène linija za njegu suhe kože i kože sklonoj atopiji od sada ima oznaku Emollient Plus Europskog Dermatološkog Foruma, što znači više još učinkovitiju, ali nježnu njegu atopične kože. XeraCalm A.D proizvodi pripadaju sterilnoj kozmetici; što znači da su sigurni i jednostavni za upotrebu te poštuju fiziologiju kože. Liniju čine Relipidirajuće ulje koje nježno čisti kožu čak i u akutnoj fazi bolesti te Krema za relipidaciju (bogata tekstura) odnosno Balzam za relipidaciju (vrlo bogata tekstura) koji obnavljaju barijeru kože te trenutno ublažavaju osjećaj svrbeža atopične i vrlo suhe kože.

avene njega suhe koze

Kao što samo ime kaže, Cold Cream je prava zimska linija koja obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj suhe kože, umiruje ju, hidratizira i vraća joj mekoću. Cold Cream linija sastoji se od proizvoda za za njegu – Cold Cream krema, Koncentrirana krema za ruke te Hranjivi balzam za usne. Budući da su zimi ruke i usne jako izložene nepovoljnim vremenskim uvjetima, upravo bi Cold Cream koncentrirana krema i Cold Cream hranjivi balzam za usne trebali pronaći svoje mjesto u svakoj torbici. Sadrže dodatno aktivni sastojak  sukralfat koji potiče obnovu oštećene kože te pruža i fizičku zaštitu od vanjskih štetnih utjecaja. Za poseban doživljaj za sva osjetila tu je Cold Cream maslac za usne koji hrani, obnavlja i daje sjaj suhim usnama.

avene njega suhe koze

Hiperkeratoza je zadebljanje površinskog sloja kože, epidermisa tj. njegova rožnatog sloja, kada visok udio keratina čini kožu izrazito suhom i tvrdom. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène za te su probleme razvili liniju Akérat: Akérat 10 krema za tijelo sadrži 10% uree te je namijenjena njezi hrapave i ljuskave kože tijela. Akérat 30 krema sadrži čak 30 % uree, pa je pogodna za njegu lokaliziranih područja sklonih gomilanju mrtvih stanica kože kao što su stopala, laktovi, koljena, ruke i tjeme. Osim uree proizvodi sadrže mliječnu i salicilnu kiselinu koje kožu čine baršunastom i mekom, dok Avène termalna izvorska voda njeguje i umiruje kožu te djeluje antiiratacijski.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.