Prvi Vichy šampon za umirivanje osjetljivog vlasišta bez sulfata koji udružuje dva umirujuća sastojka (Bisabolol i Madecassoside). Djeluje na 3 glavna simptoma osjetljivog vlasišta: svrbež, osjećaj neugode i zatezanje te pomaže postizanju sjajne, mekane i lijepe kose. Dva dana nakon korištenja osjećaj ugode je i dalje prisutan. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, bez parabena, hipoalargen i obogaćen je Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača vlasište

vichy dercos bez sulfata

FORMULA BEZ SULFATA

Sulfati su površinski aktivne tvari koje šamponu jamče moć čišćenja. Iako su vrlo učinkoviti, njihove osobine nisu primjerene za vrlo osjetljivo vlasište. Vichy ih je zato nadomjestio nježnim supstancama za čišćenje koje jamče bolju toleranciju te su primjerene i za osjetljivo vlasište.

Jedan od glavnih sastojaka šampona je Bisabolol - spoj kojeg nalazimo u kamilici, poznat po svojim umirujućim svojstvima. Madecassoside je aktivan sastojak biljnog porijekla (Centella asiatica) korišten prije 2000 godina u tradicionalnoj i ajurvedskoj medicini. U kliničkim studijama Madecassoside je znan po svojim sposobnostima zacjeljivanja kože.

DERCOS OBEĆANJE

Od 1973. godine linija Dercos je pionir u istraživanju procesa rasta i gubitka kose. Aktivni sastojci prisutni u svim proizvodima linije DERCOS prepoznati su u istraživanjima kose kao pogodni za postizanje zdravog izgleda vlasišta. Vidljivi rezultati na vlasima kose, bogata tekstura i klinički dokazana učinkovitost glavne su odlike ove Vichy linije.

Cijena: oko 97,88 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.