Bilo da ste slobodnog duha, trendseter ili samo želite izaći iz zone komfora, Bizarre Beauty kolekcija ima za svakoga ponešto. Usudite se biti hrabri i drugačiji sa svojom sljedećom manikurom jer ovim bojama ne možete promašiti

CND trajni lakovi ljetna manikura

Ljetni vrući mjeseci nisu najpogodniji za puno šminke na licu pa se beauty rutina uglavnom svodi na njegu i zaštitu, ali uređenje i njega noktiju ljeti idealna je za odvažnost i kreativnost. Zašto si ljeti ne dati malo oduška s bojama! Kao što pomno biramo i osmišljavamo ljetne outfite u svim mogućim bojama, tako je i biranje lakova za nokte uzbudljiv proces za eksperimentiranje s novim dizajnima i uzorcima. 

CND trajni lakovi ljetna manikura

Posljednjih nekoliko godina, na veselje svih beauty entuzijasta, kreativne i upečatljive manikure s razigranim bojama obilježile su ljetne modne kombinacije. Tako i ova godina nije iznimka pa vam otkrivamo šest upečatljivih boja iz nove CND Shellac i Vinylux kolekcije trajnih lakova Bizarre Beauty koje će nam krasiti nokte do kraja ljeta. 

CND trajni lakovi ljetna manikura

Vibrantne boje inspirirane ljetom

Nadahnuta pozitivnim i sunčanim ljetnim vibracijama, ova kolekcija podiže odvažne boje i dizajn na nove visine. Visokokvalitetne formule su dugotrajne i jednostavne za nanošenje pa prekrasne nokte možete imati cijeli tjedan. Budući da su sve ove boje u kolekciji veseli i razigrani tonovi, svakom ljetnom looku dodaju dašak vedrine i ljepote. Štoviše, sve ove ljetne nijanse pristaju svim oblicima i duljinama noktiju.

CND trajni lakovi ljetna manikura

All the rage 

Ova se boja može opisati kao baza ljubičasto-malinaste boje s holografskim sjajem. Ako vaš stil naginje odvažnoj i ekscentričnoj strani, razmislite o ovoj nijansi kao savršenoj boji koji će upotpuniti vaš ljetni look.

CND trajni lakovi ljetna manikura

Off the wall

Tamno siva boja prošarana holografskim sjajem dodat će savršen svjetlucavi finish kada se nanese i koji se prelijeva u duginim bojama. Off the wall nijansa je elegantna i sigurna opcija koja noktima daje dašak otmjenosti i idealna je za nošenje tijekom ljeta.

CND trajni lakovi ljetna manikura

Clash out

Zelena nijansa sa zlatnim blistavim uzorkom izgledat će još odvažnije i živahnije ako dodate i drugi sloj. A rezultat? Privlačni nokti s glamuroznim, luksuznim završetkom koji ne poznaje granice.

CND trajni lakovi ljetna manikura

Motley blue

Hladno plava nijansa u spoju s dubokim zelenkastim tonom garantirat će da se istaknete na plaži s ovim profinjenim izborom. Oštar i osvježavajući ton Motley blue nijanse savršeno pristaje uz živahne vibracije ljeta.

CND trajni lakovi ljetna manikura

Sundial it Up

Od svih boja koje obilježavaju ljetnu sezonu, jedna momentalno podsjeća na ljeto, sunce i more. Ova zlatno žuta nijansa sa suptilnim zelenim sjajem odličan je izbor za ljetni, energični izgled s mrvicom pozitivne drame.

CND trajni lakovi ljetna manikura

Outrage - yes

Ako postoji boja s kojom nikad nećete pogriješiti, u bilo koje doba godine, onda je to bezvremenska crvena. Outrage – yes nijansu karakterizira jagodasto crvena boja koja će savršeno pristajati i u noćnom izlasku i za sunčanje na plaži.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.