Lucky Me mirisi Avonov su poziv da slavimo život - riječ je o dva nova člana Luck mirisne obitelji, ženskom i muškom dvojcu intenzivnih parfema koji odišu radosnom inspiracijom za posebne trenutke

avon lucky me

Posebni trenuci sreće kad naprosto osjetite da se sve savršeno slaže - takvi trenuci glavna su inspiracija mirisa Lucky Me, prvog Avonovog dua intenzivnih parfema koji traju do 8 sati s uzbudljivim mirisnim kombinacijama u šarenim bočicama srećonošama.

Lucky Me for Her i Lucky Me for Him pozivnica su da proživimo iskustva koja vrijedi proslaviti. Ženstvena bočica ženskog intenzivnog parfema Eau de Parfum Intense u srcu nosi luksuzne i radosne akorde šampanjca u kreaciji s posebnim mirisnim notama modernog, cvjetnog, orijentalnog. Muška verzija pronalazi svoju osobnost pomoću ekskluzivnog akorda papra Timut - posebno prilagođenog Avonu - koji donosi eksplozivnu i snažnu svježinu šume u fougere začinjenu drvenastu toaletnu vodu Eau de Toilette Intense.

Četiri svjetski poznata parfumera odabrana su da oblikuju svoje kreacije oko ovih živahnih akorda, izdvajajući karakter svakog mirisa i prenoseći osjet „osjećaja posebnosti u tom jedinstvenom trenutku“. Lucky Me for Her stvorili su Marion Costero i Stephen Nilsen, a Lucky Me for Him rezultat je partnerstva između Nathalie Benareau i Carlosa Vinalsa.

avon lucky me

„2020. izazovna je godina za sve nas i zato smo željeli ponuditi dvojac mirisa koji nadahnjuje muškarce i žene da prepoznaju i pronađu sreću u svakom, pa i najmanjem, posebnom tenutku. Parfemi su novi članovi mirisne obitelji Luck koja je s nama još od 2014. Ova dva nova intenzivna mirisa nastavak su naše mirisne priče kao svjetskog broja jedan u prodaji parfema, s naglaskom na kreacijama svjetski poznatih parfumera, novim iskustvima i uzbudljivim otkrićima." naglasila je Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Lucky Me for Her je parfem cvjetno orijentalne kategorije, pjenušav i pun života. Otvara se citrusnim Mandarin Italy Orpur®, Moet Chandon Champagne ScentTrek® i notama bijelog ribiza. Srce cvjeta elegantnim, ali neočekivanim bijelim cvjetovima kao što su zlatni jasmin, svjetlucava gardenija i suptilno slatka orhideja vanilije. Seksi sandalovina, luksuzni zlatni jantar i bogata mahuna vanilije zaokružuju ovaj miris, stvarajući intenzivnu, senzualno toplu auru koja je beskrajno opojna, čak i dugo nakon posljednjeg plesa.

avon lucky me

Lucky Me for Him je toaletna voda fougere drvenaste kategorije kreirana oko začinskih nota ekskluzivnog papra Timut, s energijom jabuke i fluorescentnih kristalnih svjetala gornjih fragmenata mandarine, koje podržavaju list cimeta, muškatni oraščić i ružmarin. Njegov uistinu magnetski trag otkrivaju note jantarne šume, nadograđene korijenom vetivera s Madagaskara, omotane osipanjem plemenitog pačulija i teksturiranih mošusa.

www.avon.hr

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.