Ususret sunčanim i toplim danima pred nama, Nivea je na rooftopu Lateral bara priredila pravu morsku zabavu. Uz romantične melodije Matije Cveka i sladoledna osvježenja koje je pripremao food bloger Hungry Mile, uzvanici su uživali na suncu i saznali novosti iz Nivea Sun asortimana koje će njih i njihove najmlađe ovo ljeto štititi od štetnih sunčevih zraka

nivea sun djeca

Ljeto nam donosi dulje dane i više prilike za provođenje vremena na otvorenom - aktivnost koju naši najmlađi najviše vole. Za njih ne postoje ljepši trenuci u danu od onih koje provedu bezbrižno se igrajući na suncu. No, koliko god roditelji uživali promatrajući svoju djecu u igri na svježem zraku, svjesni su štetnih posljedica UV zraka za njihovu osjetljivu kožu i iz tog razloga često im moraju prekidati zabavu. 

nivea sun djeca

Sunčeve zrake odgovorne su za opekline na dječjoj koži i dugoročno utječu na njeno starenje. Što djeca provode više vremena na suncu, veći su izgledi da će posljedice toga prije izaći na vidjelo. Štoviše, njihova je koža tanja i nema pigmentaciju sve do tinejdžerske dobi što ih čini još osjetljivijima. No, ne smijemo zaboraviti pozitivne strane sunca. Njegovo izlaganje pomaže tijelu u proizvodnji vitamina D koji je neophodan za rast kostiju i razvoj. Dodatno, njihov osmijeh možemo zahvaliti suncu koje potiče proizvodnju endorfina i hormona sreće - serotonina.

nivea sun djeca

Upravo zato su Nivea Sun proizvodi sve što vam treba kako bi vaše dijete uživalo na suncu. Dok se dječica igraju u pješčaniku ili prskaju vodom, Nivea Sun Protect & Care vodootporni dječji losioni će ih zaštititi u svakom trenutku njihove bezbrižne igre. Njegujuća formula s visokim zaštitnim faktorom pruža trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja i smanjuje rizik od alergije na sunce. Za one kojima je potrebna pojačana zaštita od UV zraka, Nivea donosi Sun Protect & Sensitive proizvode, posebno razvijene za osjetljiviju dječju kožu.

nivea sun djeca

Nivea Sun Protect & Care dječji losioni SPF 30 + i 50+ pružaju trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja kože i smanjuju rizik od alergija na sunce. Njegujuća formula posebno je razvijena za nježnu dječju kožu i sadrži iznimno učinkovitu UVA / UVB zaštitu. Za ravnomjerno nanošenje zaštite od sunca koristite vodootporne Nivea Sun dječji sprejeve za sunčanje  u boji SPF30 ili SPF 50+. Osiguravaju trenutačnu i dugotrajnu zaštitu osjetljive dječje kože, a boja emulzije čini nanošenje zabavnim, brzo se povlači i na taj način osigurava uravnoteženu pokrivenost kože.

nivea sun djeca

Nivea Sun Protect & Care dječji Trigger sprej s posebnom formulom za osjetljivu dječju kožu pruža trenutačnu zaštitu od sunčevih opeklina i trajnih oštećenja kože te pomaže smanjiti rizik od nastanka alergija na sunce. Nivea Sun Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+ pruža trenutačnu zaštitu osjetljive dječje kože i smanjuje rizik od pojave alergije na sunce. Dostupan je u praktičnom obliku spreja koje će olakšati nanošenje. Kako bi nanošenje zaštitnih faktora učinili vašim najmlađima zabavnim tu je NIVEA Sun Protect & Care dječji roll-on SPF 50 sa zelenom i ružičastom teksturom i ambalažom u istoj boji. Praktičan je i omogućuje najmlađima zabavno nanošenje dok njegova vodootporna formula osigurava pouzdanu zaštitu od sunca.

Cijene:
Nivea Sun Protect & Care dječji losion SPF 30; 89,90 kn
Nivea Sun Protect & Care dječji losion SPF 50+; 99,90 kn
Nivea Sun dječji sprej za sunčanje SPF 30; 95,90 kn
Nivea Sun dječji sprej za sunčanje SPF 50+; 113,90 kn
Nivea Sun Protect & Care dječji Trigger sprej 50+; 119,90 kn
Nivea Sun Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+; 113,90 kn
Nivea Sun Protect & Care dječji roll-on SPF 50+; 43,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.