s.Oliver Follow Your Soul mirisi za nju i njega savršen su dodatak za žene i muškarce s elegantnim nastupom i impresivnom prirodnošću, koji i odabirom parfema žele naglasiti svoju nutrinu i neovisnu snagu... Mirisi su dostupni od kraja kolovoza 2020.

s oliver follow your soul

S puno samopouzdanja i šarma ona drži do svoji potreba i želja – ništa ne prepušta slučaju jer se potpuno prepušta intuiciji. On spretno, samosvjesno i snalažljivo ostvaruje svoje snove i zna: njegov instinkt ga nikad neće napustiti. Oni su s.Oliver Follow Your Soul blizanci, oni imaju "ono nešto" i intuitivno prate ritam duha.

s oliver follow your soul

Ples je jedan od naših najintuitivnijih načina izražavanja, a istodobno senzualna mogućnost da izrazimo naše osjećaje. Dopustiti vlastitoj intuiciji, koja prati ritam duha, da nas vodi svojim nježnim pokretima – za to stoji s.Oliver Follow Your Soul. Za čistu osjećajnost – poput osjećajnog plesa, naglašen interakcijom i strašću, tijekom kojeg se umjetnici prepuštaju glazbi i svojem unutarnjem glasu.

s oliver follow your soul

s.Oliver Follow Your Soul WOMEN: Ženska kompozicija u svojim početnim taktima mirisom živahnog limuna, ribiza i ružičastog papra raspršuje nježan šarm i zanosnu živahnost – potom lebdi svojom cvjetnom središnjom notom, sastavljenom od mirisa afrodizirajuće ruže, jasmina i omamljujuće magnolije. Ovaj ples iznenada završava senzualnom osnovnom notom očaravajuće cedrovine i sandalovine.

s oliver follow your soul

s.Oliver Follow Your Soul MEN: Muška kompozicija počinje voćnim mirisom ružičastog papra, dopunjen živahnim notama bergamota i kardamoma. Srednja muška nota, sastavljena od uzbudljivog ružmarina, vibrirajućeg ambroksa i mahovine, širi zavodljivu senzualnost koja se prelijeva u donju notu, u kojoj su grubi drevni vetiver i cedrovina zaslužni za avanturističke završne takte ove kompozicije.

s oliver follow your soul

Cijene:
s.Oliver Follow Your Soul WOMEN
Eau de Parfum 30 ml 150 kn
Eau de Toilette 30 ml 185 kn

s.Oliver Follow Your Soul MEN
Eau de Toilette 30 ml 150 kn
Eau de Toilette 50 ml 220 kn
After Shave Lotion 50 ml 165 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.