Svijet šminke se ubrzano razvija i svježa ponuda najnovijih rješenja se stalno širi. No neki su brendovi svojom kvalitetom i inovativnošću jednostavno osvojili srca brojnih dama koje im se uvijek i iznova vraćaju. U nastavku vam predstavljamo neke od najpopularnijih brendova šminke na svijetu!

notino.hr najbolja šminka na svijetu

Bobbi Brown
Jedan od brendova šminke kojem je cilj osnaživanje žena i poticanje da prihvate i unaprijede svoju individualnu ljepotu je Bobbi Brown. Brend Bobbi Brown je 1991. godine osnovala vizažistica Bobbi Brown koja je zbog svoje izražene poduzetničke strane uspjela izgraditi prepoznatljivo ime u svijetu ljepote. Bobbi Brown proizvodi su napravljeni uz pomnu i besprijekornu kvalitetu te intuitivni osjećaj za potrebe žena diljem svijeta. Tako proizvodi Bobbi Brown svaki dan pomažu ženama da izgledaju i osjećaju se još bolje, još ljepše i još samopouzdanije.

Bobbi Brown je na početku devedesetih godina prošlog stoljeća bila jedna od prvih vizažistica koja je počela popularizirati trend ''šminke bez šminke'' ili izgled bez šminke. Tada su u modi bili debeli i izraženi slojevi pudera, iscrtane usne i teška mat sjenila. Bobbi Brown je svoj samostalni put započela sa željom da se žene osjećaju i izgledaju kao one same, a to im je ponudila tako da je stvarala šminku koja je poboljšavala njihove prirodne osobine umjesto toga da ih skriva. Žene su na to reagirale s neviđenim odobravanjem i prigrlile novonastali trend koji se održao i do današnjih dana. Kada priča o svojim počecima i idejama koje su na prvi pogled veoma jednostavne, sama Bobbi Brown često kaže da nije buntovnica ili netko tko krši pravila, već osoba koja stvara vlastita pravila i isto to omogućava i drugim ženama. Možda je baš zbog tog pristupa brend Bobbi Brown i danas planetarno popularan, a novi se proizvodi tog brenda nestrpljivo iščekuju.

GlamGlow
Ako vas čak i samo malo zanima šminka, sigurno ste čuli za GlamGlow. GlamGlow je brend koji je najpoznatiji po svojoj kolekciji maski od blata kao što su SuperMud, ThirstyMud i GravityMud. Osnivači Glenn i Shannon Dellimore su prilikom stvaranja svojih prvih proizvoda u prvi plan postavili želju da naprave proizvode koji će stvarno pokazati odličan učinak. Ta ih je želja usmjerila u stvaranje proizvoda od francuske morske gline koja upija nečistoću iz pora, a koža pritom ostaje ne previše zategnuta ili isušena. Tako je nastao i njihov prvi proizvod, a to je maska za lice YouthMud. Otkrit ćemo vam i jednu zanimljivost, a to je da su osnivači na početku razmišljali da se zaustave s inovacijama i ostanu na samo jednom proizvodu. No nakon što se o njihovoj prvoj maski za lice počelo sve više i više pričati, osnivači su počeli dobivati pregršt pitanja i dilema oko njege kože. Ti su ih upiti potaknuli da nastave stvarati nove proizvode, a to se na kraju iskazalo kao iznimno dobra odluka.

I Bobbi Brown i GlamGlow su brendovi koji vam nude fantastične proizvode koji će sigurno postati stalni gosti u vašoj kupaonici. Kako biste Bobbi Brown i GlamGlow proizvode mogli nabaviti po još povoljnijim cijenama, svakako posjetite Notino i provjerite Black Friday ponudu gdje ćete proizvode Bobbi Brown i GlamGlow pronaći po povoljnijim cijenama s veoma atraktivnim popustima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.