Vichy je stvorio novu liniju Essentielles, bogatstvo ružinih polifenola za kožu koja blista od zdravlja. Kompletna linija proizvoda za njegu lica i tijela ispunjava esencijalne potrebe kože i pruža Vichyjevu kvalitetu po iznimno pristupačnoj cijeni

vichy essentielles linija

Znanstvenici su otkrili da ruže sadrže polifenole, jake antioksidanse koji štite cvjetove od vanjskih utjecaja i daju im prirodnu svježinu. Ruža je zbog svoga hidratantnog i smirujućeg djelovanja već dugo poznata kao važan sastojak farmaceutskih pripravaka. Vichy je upotrijebio esenciju ruža - polifenole te stvorio Essentielles - bogatstvo ružinih polifenola za kožu koja blista od zdravlja. Svakodnevna uporaba linije proizvoda Essentielles s ekstraktom ruže vlaži kožu, smiruje je i vraća joj sjaj.

Linija proizvoda Essentielles za njegu lica i tijela daje cjelovit odgovor na osnovne potrebe zdravlja kože i pruža Vichyjevu kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Kompletna njega zadovoljava esencijalne potrebe kože uz pomoć slijedećih 5 proizvoda:

  • krema za lice Essentielles za normalnu ili mješovitu kožu - laka emulzija za brzo upijanje i nemastan izgled kože. Cijena: 66,65 kn.
  • krema za lice Essentielles za suhu kožu - gusta krema koja hrani i štiti. Cijena: 66,65 kn.
  • njega za čišćenje lica Essentielles - nježno čisti i skida šminku. Cijena: 36,65 kn.
  • mlijeko za tijelo Essentielles - pruža ugodan osjećaj, vlaži, hrani i štiti kožu. Cijena: 51,59 kn .
  • gel za tuširanje Essentielles - nježno čisti, omekšava i štiti kožu. Cijena: 44,12 kn.

Linija Essentielles namijenjena je ženama svih dobi i nije usredotočena na pojedinačnu problematiku ili specifičnost kože te tako predstavlja izvrsnu dopunu postojećih Vichyjevih linija namijenjenih zahtjevnijim korisnicama. Essentielles je zbog pristupačnije cijene zanimljiv i za sve žene koje dosad nisu kupovale kozmetičke proizvode u ljekarnama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.