Godišnjim odmorima nazire se kraj, no to ne znači da dolazi kraj opuštanju. Uz FOREO BEAR čak i trening može biti opuštajući. Ako želite da i vaše lice zablista mladenačkim sjajem, pravo je vrijeme da isprobate najboljeg trenera na tržištu – FOREO BEAR

foreo bear foreo supercharged serum darivanje

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva FOREO BEAR uređaj za učvršćivanje kože i FOREO SUPERCHARGED serum koji poboljšava produkciju kolagena i hidrataciju kože, je:

PETRA PETE, OSIJEK

foreo bear foreo supercharged serum darivanje

Ovaj sladak, ali moćan gadget svojim neinvazivnim tretmanom trenira više od 65 mišića lica i vrata, a uz njegovu mikrostruju i nježne T-Sonic pulsacije, vaša će koža biti čvrsta kao nikada prije! Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore.

foreo bear foreo supercharged serum darivanje

BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu. Mikrostruja je siguran i bezbolan način učvršćivanja kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

foreo bear foreo supercharged serum darivanje

Kako biste iz tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SUPERCHARGED serum 2.0 koji, klinički dokazano, poboljšava produkciju kolagena i hidrataciju kože za 46% u samo 2 sata. Njegova čista, klinički testirana, cruelty-free i veganska formula s 5 hijaluronskih kiselina, skvalanom, vitaminom E, ceramidima, aminokiselinama i panthenolom dubinski hrani kožu i daje joj svjež I blistav izgled.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.