Vječni Lancômeov simbol i simbol svih parfema Trésor posljednjih 25 godina, ovdje dolazi u suvremenoj, elegantnoj tamnijoj bočici poput dragulja. Poput svih velikih ljubavnih priča, novi ženski miris La Nuit Trésor pripovijeda priču o neočekivanom susretu plemenitih ljubavnika: ruže i orhideje Vanilla Tahitensis

lanuittresor_parfem_cijela

Različitosti dvaju cvjetova spojene su u savršeno uravnoteženi sklad ovog iznimno prepoznatljivog i postojanog mirisa. La Nuit Trésor originalan je iskaz mirisne zavodljivosti, zagonetnosti i strasti. Vječni Lancômeov simbol i simbol svih parfema Trésor posljednjih 25 godina ovdje dolazi u suvremenoj, elegantnoj tamnijoj noti upečatljivog cyphrea, koja utjelovljuje samu bit ženstvenosti i apsolutne ljubavi. Esencija damašćanske ruže pojačana je kvintesencijom ruže – ružinim oksidom, koji joj daje vibrantnu dimenziju osvježenu pikantnim i slasnim akordom ličija. Sve su note mirisa pomno izbalansirane u međuigri suptilne drskosti i smirene elegancije. Kompozicija nas vodi kroz mistični svijet tamjana do zagonetnih dubina pačulija.

Vrhunski dizajneri mirisa podarili su novu dimenziju dragocjenom mirisu orhideje Vanilla Tahitensis, učinivši je senzualnom poput kože ugrijane zrakama sunca. Rijetka i očaravajuća, odražava zagonetnu, erotičnu stranu noći. Njezinu drsku i opojnu moć dodatno naglašavaju neodoljive praline, u dosad neviđenoj količini.

lanuittresor_parfem_cijela1

La Nuit Trésor nastao je iz fascinantne enigme. Beskrajno poetične priče o dvjema zvijezdama koje su se neodoljivo privlačile i naposljetku sudarile. Ovaj rijetki fenomen, koji se javlja samo jednom u 100 godina, stvara pravi vatromet čestica koje se u kontaktu s atmosferom regrupiraju i postepeno stvaraju supstancu poznatu kao crni dijamant. Rijedak i intenzivan, očaravajućih boja, ovaj jedinstveni dragulj čiste misterije rađa se iz eksplozije zvijezda. Stoga nije ni čudo da za njim vlada tolika žudnja i da pruža vječnu inspiraciju u svijetu draguljarstva. Obavijen je mističnom aurom, a priča se da sadrži tvari koje se nigdje drugdje ne mogu pronaći. Već tisućljećima izaziva divljenje, a danas inspirira ovaj očaravajući miris.

Cijene:                                             

TRESOR LA NUIT 30 ML – 462 kuna
TRESOR LA NUIT 50 ML – 660 kuna
TRESOR LA NUIT 75 ML – 757 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.