Svoj prvi rođendan Dior La Baume - omiljeni balzam svih trendseterica - slavi limitiranim izdanjem s prepoznatljivim "pepita" uzorkom u ružičastoj boji i crnim Christian Dior natpisom. Ovaj multifunkcionalni specijalist za njegu omogućuje vam u svakoj prilici hidrataciju i oporavak kože usana, ruku i dekoltea, a pritom je ultra couture i ultra praktičan!

dior le baume limitirano izdanje

Posebno na prijelazu godišnjih doba (baš sada), naša koža se suočava s brojnim izazovima. Promjene temperature, vlažnosti i izloženost štetnim sunčevim zrakama traže i prilagodbu rutine njege kože. Naravno, pritom smo stalno u potrazi za onim jednim savršenim proizvodom koji može odgovoriti na sve naše potrebe - koji je univerzalan, multifunkcionalan i savršeno izgleda. I, da, želimo da je praktičan i da stane u džep ili torbicu. Dior Le Baume odgovara svim ovim kriterijima!

Novi izgled za život u ružičastom

Dizajniran za svaki stil i način života, u kratkom vremenu od pojavljivanja na tržištu Dior Le Baume postao je ikona njege kože. U čast svog prvog rođendana, vraća se u limitiranom izdanju, odjeven u novi ružičasti "pepita" uzorak u prepoznatljivoj reciklabilnoj ambalaži od monomaterijala. Ovaj jedinstveni proizvod pogodan je za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije. Njegova kremasta tekstura popravlja barijeru kože dok istovremeno hidratizira i hrani ruke, usne i tijelo.

Specijalist u svim uvjetima

Vjetar, promjene temperature, onečišćenje i UV zrake utječu na strukturu naše kože, posebno ruke i usne koje su prirodno izloženije izvanjskim utjecajima. Sklone dehidraciji, ove regije imaju specifične potrebe i trebaju lipidne zalihe kako bi ojačale obrambene mehanizme. Za Le Baume, Diorovi znanstvenici razvili su iznimno učinkovitu formulu s 96% sastojaka prirodnog podrijetla. Zaista multifunkcionalna, ona popravlja, smiruje, jača, hidratizira i uljepšava kožu.

dior le baume limitirano izdanje

Istovremeno "popunjava" i uljepšava kožu

U središtu formule je ekstrakt Centelle Asiatice koji umiruje i obnavljanja osjetljivu kožu. Skvalan, jojobino ulje i shea maslac revitaliziraju i hrane barijeru kože dostavljajući joj esencijalne masne kiseline (omega 6 i 9). Na kraju, glicerin i hijaluronska kiselina visoke molekularne težine djeluju u sinergiji kako bi održali i pojačali hidrataciju iznutra, dok istovremeno "popunjavaju" i uljepšavaju kožu.

dior le baume limitirano izdanje

Za sve tipove kože, čak i najosjetljivije

Ovaj njegujući koktel stapa se s kožom i omata je zaštitom, a pritom ne ostavlja mastan trag te se može nanositi onoliko puta koliko je potrebno tijekom dana. Testiran na više od 5 tonova kože muškaraca i žena različitih tipova kože, na rukama, noktima, usnama, dekolteu pa čak i na tijelu, Dior Le Baume pokazao se ultra učinkovitim:
• koža je hidratizirana i nahranjena do 72 sata
• barijera kože revitalizirana je u dva sata
• nokti i kutikule postaju jači
• usne su mekše i hidratiziranije, nahranjene i glatke, punije i voluminoznije.

Prepoznatljiva lica Z generacije

Stvoren za novu generaciju ljubitelja njege kože s užurbanim životnim stilom, Dior Le Baume nastavlja priču s poznatim zaštitnim licima iz svestrane generacije Z koja je stalno u pokretu: korejskom pop umjetnicom JISOO, teniskom prvakinjom Emmom Raducanu i nigerijskim modelom Nonso.

dior le baume limitirano izdanje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.