Jedan od najpoznatijih teniskih turnira u svijetu, pariški Roland-Garros, i ove je godine odabrao glavnog zaštitnika kože svojih natjecatelja. Od vrućeg lipanjskog sunca, natjecatelje i sve sudionike štiti izvrsni Nuxe Sun Topivi sprej za visoku zaštitu lica i tijela SPF 50

darivanje nuxe sun

Tri čitateljice koje na dar dobivaju svaka svoj Nuxe Sun topivi sprej za visoku zaštitu lica i tijela SPF 50, bez mineralnih ulja, parabena i sastojaka životinjskog podrijetla, koji je u potpunosti biorazgradiv, su:

AMELINA DEBELJAK, ZAGREB

DUBRAVKA ČEMER, KOPRIVNICA

DOMENIKA PANDžIć, SLATINE

Nuxe je već više od 25 godina neizostavni francuski kozmetički brend. Kreiran od strane Alize Jabès kao neodoljiva kombinacija prirode (Nature) i luksuza (Luxury), Nuxe je ubrzo postao bestseller kozmetika koju se može pronaći u skoro svim francuskim kupaonicama. Kako bi proslavili slavni pariški Grand Slam, Nuxe nastavlja suradnju s Roland-Garrosom već treću godinu zaredom. Kao pravi simboli francuske elegancije, Nuxe i Roland-Garros utjelovljuju autentičnost, strast i težnju za izvrsnosti.

darivanje nuxe

Važno upozorenje za sve gledatelje i natjecatelje: zaštita od sunca je obavezna! Čak se i u gradu treba paziti štetnog UVA i UVB zračenja. Sve-u-1 Nuxe Sun Topivi sprej za zaštitu od sunca SPF 50, u praktičnoj 150-mililitarskoj bočici na pumpicu, lako se može ubaciti u torbu kako bi bio uvijek pri ruci. Nuxe Roland-Garros Topivi sprej za zaštitu od sunca je u potpunosti bez mineralnih ulja, parabena i sastojaka životinjskog podrijetla. Poštujući planet i ekosustav, Nuxe Sun Topivi sprej je i u potpunosti biorazgradiv. Baš kao lagani veo, njegova topiva i lagano mirisna tekstura pruža koži pravu multifunkcionalnu zaštitu od štetnih zraka uz visoki SPF 50, staničnu zaštitu od prijevremenog starenja te pregrijavanja, dok istovremeno sprječava nastanak tamnih pjega i obilno hidratizira kožu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.