Imate osjetljivu kožu koja je netolerantna na sunce? La Roche-Posay predstavlja svoju prvu kremu za lice s revolucionarnim antioksidansom: nova Anthelios XL krema za lice SPF 50+ sadrži revolucionarni antioksidans Baicalin koji uz napredni sustav filtra Mexoplex pomiče granice fotozaštite uključujući i zaštitu od dugih UVA zraka

LaRochePosay_kremazasuncanje_cijela

Osjetljivost je širok pojam koji se može manifestirati kao crvenilo, osjećaj žarenja, podložnost opekotinama od sunca, kao pjege ili svrbež, popraćeno izraženim osjećajem nelagode. Godinama, Anthelios XL štiti osjetljivu kožu te kožu koja pati od netolerancije na sunce pružajući joj izrazito visoku UVA i UVB zaštitu s malim brojem sastojaka, specijalno formuliranih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja. Ne smijemo zaboraviti da koža pamti i ne oprašta, stoga ju treba pravilno zaštititi uoči proljetnih i ljetnih vrućina te sve jačeg UV zračenja. Lice je pri tome najizloženije, pa je vrlo važna pravovremena zaštita lica proizvodima visokog zaštitnog faktora koji su posebno prilagođeni osjetljivoj koži lica.
2015. godina označava prekretnicu za Anthelios. Po prvi puta La Roche-Posay otkriva jedinstveni antioksidans Baicalin koji uz napredni sustav filtra pomiče granice fotozaštite, uključujući i zaštitu od dugih UV-zraka. Unaprijeđena formula zajedno s optimlanom teksturom hidratizira kožu, lako se upija i pruža ujednačenu zaštitu na površini kože. Proizvod omogućuje vrlo visoku UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i razmazuje, vodootporan je i ne ostavlja bijele tragove. Nova Anthelios XL krema za lice SPF 50+ ispitana je pod dermatološkim nadzorom te je primjerena za osjetljivu kožu.

LaRochePosay_kremazasuncanje_cijela1

Osim odgovarajuće UV zaštite, žene sve više traže dodatne prednosti od njege za zaštitu od sunca, jednako kao i od ostalih proizvoda za njegu kože koje svakodnevno koriste. Upravo zbog toga La Roche-Posay ove godine predstavlja još jedan novitet za zaštitu lica od sunca. Nova Blur krema SPF 50 pruža vrlo visoku zaštitu s optičkim učinkom zaglađivanja. Zahvaljujući univerzalnoj nijansi boje kože ten je ujednačen i zaglađen, a sitne nepravilnosti prekrivene. Ispod inovativne, pjenaste „blur“ teksture, koja se u trenu upija, nalazi se vrlo visoka zaštita od UVA/UVB zraka: SPF 50/PPD 21. Proizvod pruža prirodan izgled, dugotrajnu ugodu te je dostupan u dvije nijanse: Doré i Rosé.

Izlaganje suncu, posebno izlaganje UVB i UVA zrakama, može prouzročiti promjene u dubini naših stanica i našeg DNA. Ako se štetno izlaganje kontinuirano ponavlja, dugoročno može prouzročiti i rak kože. Neki od njih mogu biti izlječivi, dok drugi, kao što je melanom, mogu biti opasni po život. Rani pregled madeža ključan je za pravovremenu otkrivanje i liječenje potencijalnog raka kože, stoga La Roche-Posay predstavlja Skinchecker. Poruka je jasna: brinite o onima oko sebe i pregledajte njihove madeže. Platforma Skinchecker (dostupna na laroche-posay.com.hr/skinchecker) nudi pregršt informacija o opasnostima raka kože i savjetima kako sigurno boraviti na suncu, kao i ABCDE metodu - jednostavnu metodu priznatu u dermatologiji koja pomaže u prepoznavanju sumnjivih madeža golim okom.

Cijene:

ANTHELIOS XL SPF 50+ KREMA ZA LICE: 129,41 KN - 50 ml

ANTHELIOS BLUR KREMA SPF 50: 143,66 KN - 40 ml

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.