Prošle godine slavni kozmetički brend predstavio je svoju prvu suradnju s poznatom svjetskom influencericom, Chiarom Ferragni, jednom od najutjecajnijih svjetskih digitalnih poduzetnica, majkom i izvršnom direktoricom. Chiarina prva kolekcija izazvala je nevjerojatan interes među ljubiteljima šminke diljem svijeta. Od blistave ružičaste do blistavo plave - pripremite se za ekskluzivnu paletu s drugom po redu Lancôme x Chiara Ferragni make-up suradnjom

lancome x chiara ferragni

Lancôme opet pomiče granice - kupovinom uživo za vrijeme live događaja, u glavnoj ulozi, s Chiarom Ferragni. Slaveći svoju drugu kolekciju osmišljenu u kolaboraciji s Lancômeom, Chiara je predvodila predstavljanje koje je bilo otvoreno za javnost – uključujući novinare, influencere i Lancôme obožavatelje.
Ovaj događaj sjedinio je istomišljenike sa svih strana svijeta u potpuno novom iskustvu.

lancome x chiara ferragni

Uz mnoštvo iznenađenja, Chiara je predstavila svoju novu kolekciju odvažnih nijansi nadahnutim njezinim "urbanim" stilom i glamuroznim izdanjima tijekom Milanskog Tjedna mode, izvana ukrašenom prepoznatljivim Chiarinim okom. Dijelom tog eventa bila su mnoga lica, poput kreativne direktorice Lancômea Lise Eldridge, koja je predstavila make up rutinu koristeći Chiarinu novu kolekciju.

lancome x chiara ferragni

Anna Della Russo, modna ikona i kreativna direktorica Japanskog Voguea, također je gostovala u ovom video pozivu. Na koncu, Chiari su se pridružila njezina sestra, Valentina Ferragni i najbolja prijateljica, influencerica Veronica Ferraro na zabavi u pidžamama – najbolji način za dijeljenje malih tajni o beauty rutini.

lancome x chiara ferragni

Uspješno privukavši više od 46.000 gledatelja s više od 200.000 lajkova i komentara, beauty događaj Chiare Ferragni još jednom dokazuje posvećenost Lancômea da na inovativne načine angažira svoje kupce kombinirajući stručnost i privatan život ambasadorice i – naravno – live kupovinu.

lancome x chiara ferragni

Proizvod je dostupan ekskluzivno na Douglas.hr, po cijeni od 519 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.