Najnovija Extravert maskara iz Avonove kolekcije snažno naglašava trepavice, čineći pogled neodoljivim! Usudite se ekstremno naglasiti svoj radoznali i otvoreni pogled i svakim nanošenjem udvostručite gustoću trepavica. Znate kako kažu: "Oči govore više od usana!"

avon extravert maskara

Pogledi na svijet mijenjaju se svakim danom i potrebno je uhvatiti ritam tih promjena i prilagoditi im oko. Zato je i danas važno, baš kao i prije 5000 godina kada smo počeli ukrašavati oči, fokusirati pogled na važne stvari. Sve je počelo od korištenja ugljena i olova, masti, meda i petroleja! Ali zahvaljujući udruženim snagama znanosti o ljepoti i tehnologiji danas, ispred sebe imamo zaista širok izbor sigurne i provjerene ponude maskara bez kojih naše trepavice ne mogu! Posebice u slučaju Avon kompanije, koja nas više od 137 godina njeguje i brine o ljepoti i snazi.

avon extravert maskara

Danas, skoro 50% žena između 18 i 29 godina svakodnevno koristi maskaru kako bi istaknula pogled. Ta se brojka smanjuje s godinama, ali, čak i nakon 60. godine života, skoro petina žena maskaru smatra svojom dnevnom rutinom. Iz toga možemo zaključiti da je maskara jedan od najvažanijih elemenata kozmetike.

avon extravert maskara

Ovaj put, iz Avonovog laboratorija stiže maskara u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. I to zasigurno. Naime, Extravert maskara donosi najekstremniji izgled trepavica ikada! Njena formula oblaže trepavice intenzivnim pigmentom i vlaknima nalik svili, kreirajući tako bogat volumen i ekstra gustoću. Naravno, uz Extravert maskaru slaže se samo ekstremna četkica! Osmišljena je da bude dovoljno velika kako bi u potpunosti prekrila trepavice, pružajući izgled bez grudica, glatku teksturu i sjaj. 

avon extravert maskara

Extravert maskara dolazi u tri nijanse: najtamnija crna - Blackest Black, smeđe crna - Brown Black i Navy, kako biste odabrali onu koja najviše odgovara vašem pogledu na svijet. 

Extravert maskara dostupna je u Avonovom katalogu, kao i na web stranici www.avon.hr, po cijeni od 9,90 € (74,59 kn).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.