Avon Gel Shine lakovi se prirodno suše i uklanjaju poput običnog laka za nokte, a postojani su do 7 dana. Budite sami svoji majstori i unesite u samoizolacijske dane dašak zaigranosti, skrenite misli sa stvarnosti i uljepšajte svoje nokte 

avon manikura

Avon Gel Shine lak za nokte dovodi salon u vaš dom osiguravajući vam 7 dana postojane boje uz profesionalnu četkicu koja prati oblik nokta, za jednostavno savršeno nanošenje. Posebna "5 free" formula (bez toluena, formaldehida, formaldehyde resina, DBP-a i komfora) ne oštećuje nokat te pruža dodatnu čvrstoću.

avon manikura

Čak 26 potpuno novih nijansi donijet će dašak zaigranosti u vaš dom i omogućiti vam salonsku manikuru u vlastitom domu. Nokti su dodatno njegovani jer se ne koristi UV lampa: Gel Shine lakovi prirodno se suše i uklanjaju se poput običnog laka za nokte.

avon manikura

Kako napraviti salonsku manikuru doma?

• Odrežite nokte preciznim škricama i zaokruži rašpicom. 
• Nanesite kremu za kožicu oko noktiju i nježno popravite/odstranite višak.
• Sada odaberite svoju savršenu boju. Ideja: uz doista široku paletu od 26 neodoljivih nijansi, možete se poigrati i s nekoliko njih.
• Nanesite Avon Gel Shine lak za svoje nokte. Nemojte nanositi više od dva sloja kako bi nanos ostao savršen gladak i sjajan.
• Nanesite top coat završni lak.

avon manikura

I uživajte u savršenoj manikuri!

avon manikura

Posebna ponuda za Gel Shine lakove u Avon katalogu: 1 za 29,90 kn; 3 za 60,90 kn

avon manikura

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.