Gubitak kose problem je s kojim se mnogi bore. Normalan broj vlasi koje ispadnu tijekom jednog dana kreće se od 80 do 100. Taj broj se tijekom kraćeg perioda može i povećati bez da se smatra nepovratnim gubitkom kose (može ga uzrokovati stres, promjene godišnjih doba). Gubitak kose je fenomen koji zahvaća i muškarce i žene. Gotovo 52% žena i 76% muškaraca tvrdi da pati od gubitka kose

l'oreal professionnel aminexil roll on

Kako bi riješio taj problem L'Oréal Professionnel predstavlja AMINEXIL ADVANCED ROLL-ON: prvi roll-on protiv ispadanja i stanjivanja kose dvostrukog djelovanja. Zahvaljujući dvostrukoj akciji jačanja veznog tkiva AMINEXIL® produžuje životni vijek vlasi počevši od faze rasta.

Aminexil je molekula dvostrukog djelovanja, čije je djelovanje optimizirano derivatom Omega-6, čime ovaj program protiv djelovanja ima dosad neviđene rezultat. Malen i ergonomski dizajniran, aplikator regulira protok tekućine i omogućuje ravnomjerno raspoređivanje formule pa vlasištu. Na taj način ćete uštedjeti vrijeme, ali i sam proizvod. Vlasište se umiruje s kuglicom koja hladi i masira čime se pojačava efekt formule. Mikrocirkulacija je aktivirana te se povećava apsorpcija tekućine za neposredni rezultat i povećanu učinkovitost formule. U jednom potezu, novi roll-on savršeno aplicira formulu, omogućuje lakše prodiranje proizvoda istovremeno masirajući vlasište.

Uporaba:

1. INTENZIVAN TRETMAN - jedna aplikacija dnevno kroz period od 6 tjedana
2. TRETMAN ODRŽAVANJA- za pojačano sezonsko ispadanje kose minimalno 3 aplikacije na tjedan kroz period od 8 tjedana.

Cijena: pakiranje 10 komada: 309,00 kn; pakiranje 42 komada: 789,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.