Za jedan od onih dana kad nemaju volje ni za što, kad su bez trunke energije i kad bi se najradije sakrile od ostatka svijeta, Libresse će ženama uz odabrana pakiranja u veljači i ožujku, pokloniti limitiranu kolekciju maski za lice. Pimple pimple little star, Wake up sleeping beauty i Too stressed for success, maske su čiji će pozitivan učinak na kožu zasigurno imati i pozitivan učinak na raspoloženje

libresse maske za lice 

Pimple pimple little star umirujuća je maska za lice s američkom lijeskom koja dubinski čisti kožu lica. Wake up sleeping beauty razbuđujuća je maska za lice s blagim mirisom metvice i osvježavajućeg djelovanja na kožu lica dok je Too stressed for success opuštajuća maska s mirisom ruže koja će umiriti kožu u dane kada joj je mir i potreban. Odabrana Libresse pakiranja s gratis maskom za lice bit će dostupna diljem zemlje u veljači i ožujku.

Znamo da svaki mjesec žene proživljavaju čitav niz različitih osjećaja i da se moraju nositi s naglim promjenama raspoloženja. Jedan dan su na vrhu svijeta, a već drugi jako osjetljive i ništa ne izgleda onako kako žele. Ima dana kada jednostavno trebaju malo vremena za sebe i kada si žele ugoditi nekom sitnicom zbog koje će se osjećati bolje. Libresse posebna ponuda maski za lice zasigurno će im pomoći povratiti dobro raspoloženje.

libresse ulošci

 

Maske za lice bit će ponuđene uz tri duo pakiranja uložaka - Libresse Invisible Normal, Natural Normal te Invisible Ultra Super duo pack, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 19,99 kn. Gratis masku za lice sadržavati će i pakiranja dnevnih uložaka- Libresse Normal, Libresse Long te Libresse Extra Long sa Vitaminom E, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 12,99 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.