Ako želite da koža vašeg lica i tijela izgleda dobro i ostane što duže mlada, zaštitite je u svakoj prilici, a ne samo kada ste na plaži

sun mixTijekom ljeta, vaša je koža izložena suncu, bez obzira provodite li sunčane dane u gradu, na moru ili u planinama. Temelj zdrave i njegovane kože je sistematična zaštita od sunčevih zraka, stoga na nju ne bismo smjeli zaboravljati. Ako želite da osjetljiva koža vašeg lica i koža tijela izgledaju dobro i ostanu što duže mlade, zaštitite ih u svakoj prilici, a ne samo kada ste na plaži.

Predstavljamo vam paletu proizvoda iz kolekcije Sun Mix, koji će vam pružiti potrebnu zaštitu od sunca u svakom trenutku:

 

  • Sun Mix Active Care mlijeko za sunčanje u spreju SPF 6, s kokosom. Mlijeko u spreju prikladna je zaštita već potamnjele kože. Vlaži, njeguje i smiruje kožu. Ima miris kokosa.
  • Deep tan ulje za sunčanje za bolje tamnjenje u spreju SPF 6, s kokosom. Zaštita s tropskim mirisom kokosa za već potamnjelu kožu, sprečava njezino isušivanje i starenje te ističe tamnu put.
  • Sun Mix Anti Age krema za lice SPF 15. Krema za lice štiti kožu od UVA i UVB zraka i od preranog starenja kože. Osnažuje djelovanje obrambenog sustava kože i održava njezinu prirodnu vlažnost.
  • Sun Mix Sensitive: ni oni s posebno osjetljivom kožom ne moraju izbjegavati sunce. Mlijeko Sensitive (SPF 20 u spreju) bez mirisa i mineralnih ulja smanjuje mogućnost nastanka alergija i dokazano ne izazivaju neželjene reakcije na koži. Djeluje protuupalno te štiti od opeklina i trajnih oštećenja kože.
Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.