Sve žene vole imati lijepe i njegovane nokte, no u ovom trenutku je odlazak na manikuru nemoguć pa vam ne preostaje ništa drugo nego manikuru obaviti kod kuće. Uz essence proizvode, vaši će nokti biti savršeno uređeni i lakirani u nekoliko koraka

essence manicure

Tri čitateljice koje dobivaju svaka svoj set essence proizvoda za kućnu manikuru (u kojemu se nalaze: essence jelly odstranjivač laka za nokte; 2u1 profi rašpica za nokte; 10 sec ulje za nokte i kutikule; essence manicure štapići; cuticle remover eraser za uklanjanje kutikule; shine last & go! gel lak za nokte te express dry kapi za brzo sušenje laka za nokte), su:

EMILY VRKIC, RIJEKA

TANJA LANA BREZOVECKI, VIROVITICA

ŽELJKA KRAJNER, BELICA

essence manicure

Iako nam se trenutačno čini kao da je život stao, važno je ne prepustiti se crnim mislima i oraspoložiti sebe malim ritualima ljepote. Osim što ćete nokte i ruke učiniti ljepšima, manikura će vas umiriti i relaksirati. Ako na noktima već imate lak, odstranite ga pomoću essence jelly odstranjivača laka za nokte koji ima gel teksturu i zavodljiv miris ananasa tako da nećete smetati ukućanima neugodnim mirisima. 

essence manicure

Rašpicom oblikujte nokte prema želji. Idealna dužina bi bila do vrhova prstiju. essence u svom asortimanu nudi više različitih vrsti rašpica. Izaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Rašpajte samo u jednom smjeru, i to tako da prelazite tri puta u jednom, a tri puta u drugom smjeru. Rašpanje naprijed–natrag po noktu će izazvati krhkost i listanje. Osigurajte noktima i zanokticama intenzivnu njegu, zdravlje i rast uz vegansko 10 sec ulje za nokte s bogatim uljem sjemena konoplje. Lagano ga umasirajte u vrhove prstiju. 

essence manicure

Prirodni drveni štapići za manikuru, s ravnim kosim i šiljastim krajem za optimalno dotjerivanje noktiju, savršeni su za potiskivanje kutikula oko noktiju te čišćenje ispod i oko noktiju. Svaka dobra manikura uključuje i brigu za kutikule. Eraser za uklanjanje kutikule to radi u sekundi! Nakon kratkog vremena nanošenja, kutikula omekšava, a integrirani potisnik za kutikule jednostavno uklanja suvišnu kožu. Ne može biti brže ili lakše.

essence manicure

Za nokte iz snova i bez kompromisa, pronađite inspiraciju s nekom od ukupno 50 nijansi shine last & go! gel lakova za nokte. Formula s gel-efektom trajna je, ima intenzivne boje i fantastičan sjaj. Lakovi za nokte s gel-shine završetkom dostupni su u mnogim nijansama i s njima možete stvoriti vlastiti, cool izgled inspiriran najnovijim trendovima u uređivanju noktiju. Najlakši način za dobro nanošenje laka su ravni potezi od korijena do kraja nokta bez previše ponovnih prelaza. Kako bi se vaš lak brže osušio, nanesite express kapi za brzo sušenje laka i vaš lak će se osušiti za 60 sekundi! Zahvaljujući čepu u obliku kapaljke možete nanositi kap po kap. I najbolja stvar: vaši nokti i kutikule su dodatno njegovani vitaminom E i bademovim uljem za ekstra sjaj u isto vrijeme.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.