Kraj ljeta vrijeme je najintenzivnijeg utjecaja peludi ambrozije koja može imati izrazito nelagodan utjecaj na netolerantnu i osjetljivu kožu. Ove sezone La Roche-Posay predlaže tri koraka za umirenje netolerantne i alergiji sklone osjetljive kože: čišćenje Toleriane Dermo Nettoyant mlijekom, umirenje termalnom vodom La Roche-Posay te njegu jednim od proizvoda Toleriane linije za sve tipove netolerantne i osjetljive kože

la roche posay toleriane

U kolovozu i rujnu uz kupnju Toleriane njege za lice La Roche-Posay poklanja prva dva koraka rutine kako bi i tokom dana alergija osjetljiva koža bila u potpunosti zaštićena i njegovana.

Kihanje, osjećaj zatezanja i gorenja kože, svrbež i iritacije znakovi su s kojima se pogotovo u ovo doba godine susreće veliki broj osoba s alergijama, a koje se direktno odražavaju  na njihovu kožu. Bez obzira na to je li koža sklona alergijama ili je netolerantna, ona danas postaj dominantna briga svakodnevnog života velikog broja ljudi. Alergija je odgovor imunološkog sustava na alergen te se sastoji od dvije faze: senzibilizacije na alergen te zakašnjele reakcije na ponovljeno izlaganje alergenu.

Kako bi se utvrdio točan uzrok alergije potrebno je posjetiti dermatologa dok je izbjegavanje svakog doticaja s utvrđenim alergenima jedini način da se izbjegne pojava alergije. Netolerancija kože trenutan je i jednokratan odgovor kože na alergen ili iritant. Netolerantna koža vrlo je krhka te je izloženija vanjskim utjecajima i rizicima od alergija. Netolerantnu kožu također karakterizira važnost subjektivnih simptoma (osjećaj bockanja i zatezanja te utjecaj toga na svakodnevan život) s obzirom da su tijekom pregleda objektivni simptomi poput blagog eritema, izrazito suhe kože i ljuštenja manje očiti ili gotovo minimalni. Pored odgovarajućeg tretmana, intenzivna umirujuća njega kože može biti učinkovita u hidratiziranju i smanjivanju reaktivnosti osjetljive kože sklonoj alergijama.

TOLERIANE ULTRA FLUID intenzivni je umirujući fluid za lice i područje oko očiju koji pruža trenutno i dugotrajno olakšanje osjetljivoj koži ili koži sklonoj alergijama. Izrazito umirujuća i nemasna dnevna njega za mješovitu ili masnu kožu umiruje i ciljano djeluje na znakove nadraženosti. Čistoća je osigurana kod svakog nanošenja zahvaljujući novoj generaciji izrazito hermetičnog pakiranja koje omogućuje minimalističku formulu za optimalnu toleranciju. Proizvod ne sadrži konzervanse, paraben, miris, alkohol i boju te iz dana u dan smanjuje osjetljivost i obnavlja dugotrajan osjećaj ugodne na koži.

TOLERIANE ULTRA umirujuća je njega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih tvari koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Revolucionarna njega pruža trenutno i dugotrajno olakšanje te obnavlja dugotrajan osjećaj ugode. Proizvod ne sadrži dodane konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici, Toleriane Ultra može se iskoristiti u potpunosti bez kontaminacije, suhog taloga, oksidacije ili ostatka.

La Roche-Posay predlaže tri koraka za umirenje osjetljive i netolerantne ili alergiji sklone kože:

1. Korak čišćenje: Toleriane Dermo Nettoyant mlijeko
2. Korak umirenje: termalna voda La Roche-Posay
3. Korak njega: Toleriane Ultra, Toleriane Ultra Fluid, Toleriane Riche za izrazito suhu netolerantnu kožu ili Toleriane SPA za normalnu i mješovitu netolerantnu kožu

Cijene:
TOLERIANE ULTRA FLUID: 158,29 kn
TOLERIANE ULTRA: 158,29 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.