Kultna Eight Hour® krema dugo je hvaljena zbog svojih intenzivnih hidratantnih i višenamjenskih svojstava te je jedan od najpoznatijih kozmetičkih proizvoda na svijetu. Nastavljajući to nasljeđe, Elizabeth Arden predstavlja Eight Hour® Miracle Hydrating Mist, trenutno osnažujući sprej za lice koji hidratizira, umiruje i osvježava kožu

elizabeth arden

Eight Hour® Miracle Hydrating Mist pokreće Superfruit mješavina bogata antioksidansima koja djeluje tako da se koža osvježi i izgleda zdravo. Prožeta umirujućim ekstraktima, pomaže ohladiti i umiriti kožu pri dodiru, pružajući trenutnu hidrataciju. Svakim korištenjem koža izgleda zdravo i hidratizirano. Osvježavajuća u svakom pogledu, formula je delikatno namirisana mješavinom vode limuna, ruže i bergamota za lagano i energizirajuće aromatično iskustvo. Upakiran u prijenosnu putnu veličinu, ovaj ultrafini mist za lice savršen je za korištenje u pokretu. Bilo koja prilika, svaka situacija. Ovaj višenamjenski hidratantni sprej prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i može se koristiti na više različitih načina.

Cijena:
Eight Hour® Miracle Hydrating Mist 100 ml; 208 kn

Dostupno u Mueller poslovnicama na odjelu parfumerije, odabranim Douglas parfumerijama (douglas.hr), Martimex parfumerijama te Fabuspot parfumerijama (fabuspot.hr).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.