Slaveći 20 godina uživanja u omiljenoj mirisnoj kombinaciji, lansiranjem posebnog limitiranog izdanja ikoničnog Little Black Dress parfema, Avon želi odati počast njegovoj moći koja omogućuje da se žene osjećaju lijepo, elegantno i samouvjereno - kao što bi uvijek trebale

avon little black dress darivanje

Tri čitateljice koje osvajaju svaka svoj predivni miris Avon Little Black Dress THE DRESS EdP, su:

STELA SRPAK, DONJI KRALJEVEC

MARIJA LUČIĆ, VIŠNJEVAC

MARCELA FILIPI PEROš, ZAGREB

avon little black dress darivanje

Avon proslavlja 20 godina bezvremenskog, uvijek elegantnog i trendy Little Black Dress parfema, i to lansiranjem novog limitiranog izdanja Little Black Dress THE DRESS EdP! Ako ste rođene spremne, u ormaru sigurno imate omiljenu malu crnu haljinu s kojom je vaš modni odabir uvijek pun pogodak. Mala crna haljina ima posebno značenje za svaku ženu: istovremeno otkriva i bezvremensku eleganciju i samouvjerenost žene koja zna što želi.

avon little black dress darivanje

Onaj poseban mirisni dodatak, po kojem se pamte trenuci, u novom je Little Black Dress THE DRESS parfemu obučen u nezaboravan miris cvjetnog mirisnog akorda Kraljice noći s dodatkom elegantnih cvjetnih nota poput pomerosa, na bazi dragocjenih šumskih nota australske sandalovine.

avon little black dress darivanje

U povodu proslave 20 godina Little Black Dress parfema, poznati dizajner Zoran Aragović BITE MY STYLE pokazao je svoje viđenje male crne haljine u kreatorskoj slobodi: "Mala crna haljina je nešto što bi svaka žena trebala imati u svojem ormaru. Bezvremenska je i ne podliježe trendovima. Idealna je za svaki trenutak, kako za dnevne kombinacije, tako i za večernje izlaske, ali i za poslovna druženja. BiteMyStyle kreacija, za proslavu 20 godina Avonovog Little Black Dress parfema, slavljeničko je, pomalo rokersko izdanje s trendovskim golim ramenima, asimetrijom i zanimljivom mrežicom s metalik natpisom. U struku se pojasom veže u mašnu, a kako bi ponekad i razbili trenutak i dali onaj poseban detalj - možete se poigrati i remenom u boji."

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.