Kupajte se s njim u plavetnilu mora, plešite na valovima, neka vam ništa ne ometa zabavu praćenu bijelim cvijetom lotusa i nektrom breskve, citrusom juzu, matiranom kovnicom i cedrovinom...

kenzo

Glavna uloga u novom mirisnom Kenzo filmu pripala je dalekoj, čarobnoj vodi koja nas prenosi u nadrealističko okruženje bez sidrenih točaka, bez vezivanja... Ona i on prelaze svjetove i koračaju u plavetnilu - na vodi, pod vodom, u vodi. Mašta, zabava i sloboda su jedina pravila igre. Energetski val Eau za nju, čist, svjež i senzualan, sanjao je parfumer Olivier Cresp 1996. godine, prožet bijelim cvijetom lotusa i nektrom breskve. Zatim je zamišljao Eau za njega ispunjen citrusom juzu, matiranom kovnicom i cedrovinom.

Aqua Kenzo za žene otkriva svoje neobične aspekte - ohlađeni koktel od sočne mandarine, crnog ribizla i senzualne magnolije, uvijeni hrskavi list maline. Aqua Kenzo za muškarce još jednom pokazuje svoje boje: svježi drveni miris sa slanim naglascima, između ružičastog papra i lišća lješnjaka, u zagrljaju cedra i sandalovine.

Cijene:
L’Eau Kenzo Neo Edition za nju, edt 50 ml, 472 kn
L’Eau Kenzo Neo Edition za njega, edt 50 ml, 472 kn
Aqua Kenzo Neo Edition za nju, edt 50 ml, 472 kn
Aqua Kenzo Neo Edition za njega, edt 50 ml, 472 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.