Osvježavajući i energizirajući miris koji nije fotosenzitivan i ne sadrži fototoksične sastojke, brzosušeći BB proizvod u fluidnoj i kompaktnoj teksturi, nježna maglica koja osvježava, ima anti-age učinak i zaštitni faktor 50... Predstavljamo vam Shiseidovu paletu uz koju će ljeto biti predivno

 shiseido

Shiseido je prvi put lansirao ljetni energizirajući miris Rising Sun, sunčan, senzualan, blistav poput zrake svjetlosti. Blagotvorno utječe i na raspoloženje – energizira i podiže. Također, može nositi i na suncu, nije fotosenzitivan i ne sadrži fototoksične sastojke. Svjetlucavi ylang ylang otvara se u svjež, sunčan dašak limuna, obavijen senzualnim velom. Top note sastoje se od limuna i mineranog morskog akorda, srednje note su ylang ylang, ruža i jasmin absolute, dok bazu čine kokos, Mirebella šljiva, mošus i kašmir. Kreator mirisa je Jean Jacques, parfumer u Takasagou, koji je, među ostalim, surađivao s Kenzom i Givenchyjem.

shiseido

Sports BB Fluid SPF 50+ i Sports BB Compact SPF 50+: brzosušeći zaštitni BB proizvod dostupan je u kompaktnoj ili prozračnoj teksturi za neljepljiv, dugotrajan, zdrav ten čak i dok vježbate. Ubrzano isušuje znoj kako bi se spriječilo razmazivanje make upa. Zahvaljujući WetForce tehnologiji, čak i tijekom vježbanja, sinhronizira se sa znojenjem i transformira u citrusni miris koji zadržava esencijalnu vlažnost kože.

shiseido

Sport Invisible Protective Mist SPF 50+ je prva zaštita od sunca dizajnirana za sport, u zgodnom spreju, ultra lagane teksture koja omogućuje da se osjećate svježe čak i dok ste aktivni. Štiti kožu od UVA/UVB zračenja i pomaže reducirati pojavu foto-starenja. Formuliran je s WetForce tehnologijom koja reagira pozitivno u dodiru sa vodom ili znojenjem, aktivirajući jaču zaštitu. Također, sadrži Invisible Feel tehnologiju, koja u sebi ima brzosušeća ulja koja brzo hlape iz kože, ne ostavljajući masan ili ljepljiv osjećaj. Profense CEL kompleks sprječava oštećenja kože povezana sa stvaranjem bora i neujednačenim tenom.

Cijene:
Shiseido Rising Sun edt; 527 kn
Shiseido Sports BB Fluid SPF 50+; 265 kn
Shiseido Sports BB Compact SPF 50+; 300 kn
Shiseido Sport Invisible Protective Mist SPF 50+; 365 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.