Pokažite nezaustavljivu žensku snagu uz pomoć svestrane palete nadahnute našim najprodavanijim ružem za usne, kultnom nijansom br. 1 Vice Lipstick Backtalk

urban decay backtalk paleta

Ovo putno izdanje dvostruke palete na jednoj strani sadrži osam nježnih nijansi sjenila u rasponu od sivo-ljubičaste, delikatnih tonova bobičastog voća do prigušeno ružičaste, a na drugoj četiri komplementarne nijanse rumenila i highlightera.

Ovaj je trend u punom zamahu, a nijanse koje smo odabrali pristaju svim tonovima kože. Zaželjeli ste se ružičaste? Na kapke nanesite satenastu ružičasto-breskvastu nijansu 3 Sheets, a jagodice naglasite našim nevjerojatno svjetlucavim highlighterom Party Foul. Ili na pregib kapka nanesite i stopite satenastu nijansu fuksije te zaokružite look uz pomoć Cheap Shota, srednje ružičaste nijanse nude highlightera. Vaše će oči i lice privlačiti poglede bez obzira na to za koji se look odlučite.

urban decay backtalk paleta

Elegantna paleta Backtalk sadrži 12 neodoljivih nijansi, beskompromisnih baš poput vašeg stava. Dvostrano ogledalo koje je moguće ukloniti razdvaja sjenila od rumenila i highlightera. Naša su sjenila napredna kao i dizajn palete: zapanjujuća formula svim nijansama osigurava baršunastu teksturu, raskoš boja, lagano stapanje i postojanost. Znate što vam je činiti, požurite u kupnju!

urban decay backtalk paleta

Preporučena cijena palete Backtalk je 390,00 hrk i dostupna je u
Müller parfumeriji, Trg bana Josipa Jelačića.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.