Nutritivno neuravnotežena prehrana, stres, manjak sna i drugi okolišni čimbenici mogu narušiti izgled kože, kose i noktiju. Solgar Skin, nails and Hair formula sadržava cink, bakar, MSM, siliku (iz crvene alge), aminokiseline i vitamin C za zdravlje kože, kose i noktiju 

solgar snaga je i nama kampanja

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju Solgar Skin, Nails and Hair formulu za zdravlje kože, kose i noktiju, su:

RENATA KRIžNJAK, KOPRIVNICA

MARA MRKONJIĆ, SPLIT

NUSHA KRSNIK, ZAGREB

 

Niske temperature, vjetar, centralno grijanje u zatvorenim prostorima, tople kupke ili tuševi te smanjeni unos voća, salata i tekućina, dovode kožu, kosu i nokte u stanje dehidracije. Ove zime, poduzmite sve kako biste zaštitili tijelo od oštrih učinaka hladnijeg vremena. U prehranu uključite širok raspon voća i povrća, pijte puno vode i ne zaboravite suplemente koji će pridonijeti zdravlju kose, kože i noktiju! Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je općeg zdravstvenog stanja organizma, stoga su i najučinkovitiji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra. 

solgar snaga je i nama kampanja

Solgar Skin, Nails and Hair formula sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički vrlo iskoristivih oblika nutrijenata, neophodnih za izgradnju kolagena i keratina. Sumpor dobiven iz prirodnog izvora MSM-a pomaže stimulaciji rasta i sjaja noktiju i kose te, kao i cink, pospješuje regeneraciju kože, cijeljenje rana i otklanjanje akni. Dodatak aminokiselina prolina i lizina poboljšava sintezu kolagena i razvoj vezivnog tkiva, a bakar ima važnu ulogu u stvaranju kožnog pigmenta melanina i sprečavanju prerane pojave sijede kose. Posebno valja istaknuti silicij koji pomaže lomljivim i krhkim noktima. Solgar Skin, Nails and Hair je 2009. osvojio međunarodnu nagradu Best of Beauty Award za najbolji proizvod.

solgar snaga je i nama kampanja

Snaga je u nama

Devetu godinu zaredom, tvrtka Salvus podržava osobe oboljele od raka dojke. Ove godine, u suradnji s udrugama Europa Donna Hrvatska i Nismo same, prikuplja sredstva za psihološku pomoć oboljelima od karcinoma dojke i za projekt besplatnog prijevoza taksijem na kemoterapiju.

U listopadu nabavite Solgar Skin, Nails and Hair Formulu u bilo kojoj ljekarni, a od svake prodane bočice, tvrtka Salvus donirat će 10 kuna udrugama Europa Donna Hrvatska za psihološku pomoć oboljelima od karcinoma dojke i Nismo same za projekt besplatnog prijevoza taksijem na kemoterapiju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.