Kada su prije nepune dvije godine osmislili brend Lykke, kreativni dvojac Darija Kovačević i Krešimir Petrić zauvijek su promijenili našu percepciju modnog nakita, a njihovi medaljoni postali su poput mirisne relikvije od koje se odvajaju žene svih generacija. Lykke mirisni medaljoni, zahvaljujući posebno kreiranim spužvicama, upijaju eterično ulje ili vaš omiljeni parfem otpuštajući ugodan miris tijekom cijelog dana. I izgledaju čarobno

darivanje lykke

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva prekrasan Lykke medaljon Lace of Pag (s motivom paške čipke), koji je proglašen originalnim suvenirom grada Paga 2020., je:

SANJA JUGO, RIJEKA

Lykke mirisni nakit koristi samo najkvalitetnije materijale koji ne reagiraju u dodiru s kožom, što je posebno bitno kod mirisnog nakita. Izrađen je od kirurškog čelika koji ne sadrži nikal i cink te presvučen slojem 18-karatne pozlate u srebrenoj, zlatnoj i ružičasto-zlatnoj boji. A da ta amajlija koju nosite blizu srca ili poklanjate najdražima ima doista osobno značenje, na poleđini medaljona možete ugravirati poruku po želji.

darivanje lykke

Mirisi evociraju uspomene, naglašavaju našu osobnost i utječu na raspoloženje. Poznato je da eteričnim uljima, koja se odavnina koriste u aromaterapiji možemo utjecati na stanje uma. Lykke Mirisni medaljoni dolaze u paketu s deset raznobojnih spužvica te s dva visokokoncentrirana organska eterična ulja hrvatskih proizvođača. Nakapajte par kapi eteričnog ulja na spužvicu koja se nalazi u srcu Mirisnog medaljona i uživajte u njezinim svojstvima - lavanda za relaksaciju, naranča za vraćanje energije, ruža kao afrodizijak... Alternativno, na spužvicu možete nanijeti omiljeni parfem i uživati u njegovom izdašnom mirisu cijeli dan.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.