Fantastične novosti dolaze iz svijeta kozmetike – na hrvatsko tržište stiže brend koji izlazi iz laboratorija poznate nam Skintegre! Upoznaj Skinlick - najfinije slatkiše za tvoju svakodnevnu njegu kose, lica i tijela

skinlick njega koze hrvatski brend

Skinlick je sestrinski brend Skintegre, koji dolazi u obliku jednostavnijih formulacija, za sve koji traže pouzdanu, pristupačnu njegu koja ima pomalo razigran karakter. U startnoj ponudi je čak 6 proizvoda za lice i tijelo, a kako čujemo planiraju dodatno širiti asortiman novim proizvodima za njegu kose i za njegu vlasišta. Fokus Skinlicka je jednostavnost korištenja uz visoko kvalitetne sastojke! 

skinlick njega koze hrvatski brend

Rutina je uz ove proizvode minimalistička, pogodna za svakodnevno korištenje i nezahtjevna. Treba naglasiti kako unatoč tome što je rutina jednostavnija, proizvodi su i dalje obogaćeni istim kvalitetnim sastojcima samo što su formulacije manje kompleksne. Koji su to sastojci? Skinlick se u svojim proizvodima bazira na glicerinu, hijaluronskoj kiselini i pantenolu koji koži vraćaju vlagu te ceramidima koji su esencijalni u njezi kože i održavanju zdrave funkcije barijere.

skinlick njega koze hrvatski brend

Formule proizvoda su jednostavne, ali efikasne – idealno će odgovarati onima koji žele svakodnevnu njegu koja je moderna, razigrana i easy to use. Moramo napomenuti kako osim linije za njegu kože lica, u ponudi imaju i proizvode za tijelo koji su formulirani sa i bez mirisa – tako da svatko može odabrati što je za njega najbolje!

skinlick njega koze hrvatski brend

Ideja Skinlicka je neopterećeno korištenje kozmetičkih proizvoda, bez razbijanja glave o slojevima i kompleksnim rutinama, no pritom ne odustaju od ključnih vrijednosti – proizvodi su i dalje veganski i nisu testirani na životinjama. Također, sva ambalaža je u potpunosti reciklabilna i proizvedena PCR metodom (50%)* čime se umanjuje negativan učinak plastike na okoliš.

skinlick njega koze hrvatski brend

Iz Skinlicka ističu kako su ponosni što je ovaj brend 100% hrvatski proizvod – laboratorijski razvoj, dizajn proizvoda i industrijska proizvodnja vrše se u Hrvatskoj od samih početaka. Trenutno su svi njihovi proizvodi dostupni isključivo na webshopu, a više informacija možete doznati i na Instagramu.

skinlick njega koze hrvatski brend

Na webshopu vas od 5. do 7. 12., uz kod LOVESKINLICK, očekuje 15% popusta na sve Skinlick proizvode!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.