Kopirajte izgled očiju influencerice Elle Dvornik uz pomoć essence LIKE A BOSS boxa by Ella koji sadrži maskaru i gel za fiksiranje obrva

essence like a boss beauty box ella dvornik

essence ti i ovaj put pomaže za zavladaš svojim make-up svijetom! Uz proizvode LIKE A BOSS možeš biti baš sve što poželiš, jer ćeš svaki make-up stil odraditi besprijekorno, poput prave direktorice koja uvijek ima sve pod kontrolom. Zaštitno lice ove "bossy" kolekcije je influencerica Ella Dvornik koja LIKE A BOSS proizvode savršeno uklapa u svaki svoj look.

essence like a boss beauty box ella dvornik

U svakoj situaciji želimo da nam trepavice bude neodoljive. Novi partner u toj misiji je LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK MASKARA koja će zasigurno tvoje oči pretvoriti u pravi magnet za poglede. Ultra crna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža trenutačni učinak volumena i vidljivo produljene trepavice. Ovaj se učinak može dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Potpuno metalizirano, ružičasto pakiranje totalno je wow. 

essence like a boss beauty box ella dvornik

Kako bi tvoje obrve bile na mjestu tijekom cijeloga dana tu je essence FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE. Prozirni gel postavit će obrve na mjesto. Izuzetno jak gel za učvršćivanje obrva je dugotrajan te se brzo suši i savršen je za trendi Brow Lamination izgled obrva. 

essence LIKE A BOSS box by Ella je dostupan u dm-drogerie markt prodavaonicama. Osim u boxu, proizvodi su dostupni i na beauty stalcima essencea. Oba proizvoda su veganska. Cijena: 49,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.