Nanijeti, duboko udahnuti, osjećati se sjajno – i uroniti u razne mirisne svjetove! Asortiman kolonjskih voda 4711 Acqua Colonia od kolovoza 2018. bit će nadopunjen dvjema izrazito punim novim mirisnim varijantama, koje će upotpuniti kolekciju od osam postojećih, jedinstvenih kolonjskih voda

4711 acqua colonia

Svaki pojedinačni miris kombinira dva kontrastna sastojka, koji u skladnoj međusobnoj igri razvijaju svoju mirisnu dražesnost. Kako je već uobičajeno za kuću mirisa 4711, u fokusu nalazi se djelovanje kompozicija: svi mirisi linije 4711 Acqua Colonia imaju aroma terapeutsko djelovanje na tijelo i dušu!

Dok su se dosadašnje kolonjske voda linije Acqua Colonia isticale prvenstveno citrusno-aromatskim mirisom, 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat i 4711 Acqua Colonia Saffron & Iris sadržavaju cvjetne i egzotično-začinjene note. Toplina i blagost novih kompozicija daju im posebnu puninu. Mirisi se elegantno razvijaju na koži i na taj način kolonjskim vodama daju potpuno novi štih. Lagana gornja nota, tipična za kolonjske vode, zadržana je i u ovim mirisima, ali je nadopunjena posebnom puninom.

Acqua Colonia Myrrh & Kumquat – harmonizirajuća kolonjska voda: dimasto-balzamična nota smirne uhvaćena je u snažnu međusobnu igru s voćnošću kumkvata. Kontrast balzamične začinjenosti i slatkaste svježine harmonizira i daje spokoj.

Acqua Colonia Saffron & Iris – opuštajuća kolonjska voda: ova kompozicija spaja puderaste mirisne note plemenitog irisa i aromatsku začinjenost šafrana. To su dva posebno vrijedna sastojaka, koja se međusobno baršunasto sjedinjuju te, zahvaljujući svojim nježnim mirisima, pomažu razbistriti um. Kombinacija topline i blagosti pruža opuštanje.

4711 acqua colonia

Cijene:

Myrrh & Kumquat kolonjska voda Splash & Spray 170 ml: 331 kn
Myrrh & Kumquat kolonjska voda Natural Spray 50 ml: 167 kn
Myrrh & Kumquat aromatični gel za tuširanje 200 ml: 93 kn

Saffron & Iris kolonjska voda Splash & Spray 170 ml: 331 kn
Saffron & Iris kolonjska voda Natural Spray 50 ml: 167 kn
Saffron & Iris aromatični gel za tuširanje 200 ml: 93 kn

Dostupno u Muelleru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.