Popis uzroka gubitka kose je poduži, no suprotno popularnom mišljenju, geni ipak nisu jedini odgovorni iako se vjeruje da je upravo to najčešći uzrok gubitka kose. FORCAPIL, vodeći francuski brand na području njege kose, predstavlja učinkovite formule koje morate isprobati

forcapil linija protiv ispadanja kose

Svaki dana u prosjeku gubimo oko 60 -100 vlasi te se to smatra prirodnim procesom – vlasi rastu, dosežu punu dužinu, neko vrijeme miruju, a zatim ispadaju te na njihovu mjestu raste nova kosa. Do značajnijeg gubitka kose uglavnom dolazi zbog genetskih uzroka, ali i zbog navika na koje svakako možemo utjecati kao što su pušenje, stres ili unos nutritivno siromašne hrane.

forcapil linija protiv ispadanja kose

Forcapil®, stručnjak za snagu i zdravlje kose više od 30 godina, razvio je Anti-Chute sprej protiv ispadanja kose. Ova formula, visoko koncentrirana aktivnim sastojcima, kombinira 5 biljnih ekstrakata (bambus, kopriva, proso, Ginko, Preslica), aminokiseline, vitamine B5, B6, biotin, cink i hijaluronsku kiselinu. Anti-Chute sprej hidratizira i jača zaštitnu barijeru, regulira sebum kako bi se ograničio gubitak kose te obogaćuje kosu hranjivim tvarima istovremeno potičući mikrocirkulaciju u krvi koja utječe na rast kose.

forcapil linija protiv ispadanja kose

A za potpuni ritual preporučujemo i oralnu suplementaciju u obliku Forcapil Anti-Chute dodataka prehrani za lomljivu i tanku kosu sklonu ispadanju. Uz vitamine, minerale i biljne ekstrakte, potiče rast kose, snagu i elastičnost. Ekstrakt gospinog vlaska kao moćan tonik bori se protiv alopecije, poljska preslica jača kosu i održava je vitalnom, a aminokiseline cistin i metionin ključne su za sintezu keratina koji izgrađuje vlakna kose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.