Svaka koža može biti dehidrirana, a prepoznat ćete je po zatezanju te nedostatku sjaja i elastičnosti. To stanje može se riješiti ako u svakodnevnu beauty rutinu uključite odgovarajuću njegu, ne samo izvana, već i iznutra unošenjem dovoljnih količina tekućine tijekom dana. Iz Francuske Iz francuskog NUXE laboratorija stiže Crème fraîche® de beauté linija koja koži pruža 48-satnu hidrataciju

creme fraiche de beaute moisturising plumping cream

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju NUXE Crème Fraîche de Beauté Moisturising Plumping Cream (prekrasnu kremu za njegu lica s moćnim učinkom hidratacije, koja je stvorena na bazi mlijeka slatkog badema i ulja badema), su:

MARIJANA IVAšKOVIć, ĐURđEVAC

MARTINA BAšA, ZAGREB

MELITA MARINOVIĆ, SPLIT

Razmišljali o tome ili ne, posljedice ljetnih dana i sunca ostavljaju trag na vašoj koži. Svjesni smo da se tijekom ljetnih mjeseci češće i intenzivnije izlažemo sunčevim zrakama nego pa i njega kože treba biti intenzivnija. Obnovljena linija Crème fraiche de beauté izvrsno je 48-satno hidratantno rješenje za svaki tip kože, zahvaljujući inovativnim formulama pažljivo razvijenim u Laboratoriju NUXE.

creme fraiche de beaute moisturising plumping cream

Veganske formule pružaju trenutnu i dugotrajnu hidrataciju. Proizvodi spajaju senzualnu svježinu i umirujuću nježnost jer sadrže mekoću biljnog mlijeka i ulja slatkog badema kao i ekstrakt crvene alge koji ima efekt sličan hijaluronskoj kiselini. Nježni proizvodi za njegu kože iz linije Crème fraiche de beauté poštuju mikrobiom kože. Formule se testiraju na temelju stručnih znanja iz područja mikrobiologije u laboratoriju NUXE i pažljivo održavaju ravnotežu kože jer brinu o svježini i hidrataciji kože.

creme fraiche de beaute moisturising plumping cream

Glavni sastojak: jedinstvena kombinacija biljnog mlijeka i ulja slatkog badema

Za trenutnu i dugotrajnu hidrataciju, NUXE je spojio biljno mlijeko i ulje slatkog badema. Zbog sadržaja hidrofilnih molekula, mlijeko slatkog badema zadržava molekule vode na površini kože, što osigurava trenutni učinak hidratacije. Ulje slatkog badema dobiva se hladnim prešanjem, što je ekološki prihvatljiv proces. Bogat sadržaj masnih kiselina i vitamina također pomaže u održavanju vode duboko u koži i osigurava dugotrajnu hidrataciju. Stoga je linija Crème fraiche de beauté doista prava inovacija za hidrataciju vaše kože.

creme fraiche de beaute moisturising plumping cream

Crème Fraîche® de Beauté Moisturising Plumping Cream 

Krema obogaćena biljnim mlijekom i uljem slatkog badema povećava hidrataciju kože do 48 sati. Koža je nakon upotrebe glatka i punija. Lagane, nježne, bogate i baršunaste kremaste teksture, veganska formula sadrži 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Aktivni sastojci biljno mlijeko i ulje slatkog badema, ekstrakt crvene morske alge “nalik hijaluronu”, pšenica i šećeri drva hidratiziraju, smanjuju osjećaj nelagode, umiruju, koža je svježa i blistavija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.